Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2019 Çarşamba 19:30
Dr. Ne Olacak Bu Direkler?
Göreve geldiği günden bugüne nerede ise 5 sene geçmesine rağmen Karadeniz Ereğli'ye belediyecilik anlamında hiçbir katkı sunmadığı kamuoyunca defalarca dillendirilen AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL yaptıklarından çok, başlayıp ama bir türlü becerip "Yapamadıkları" ile gündemde kalıyor!

2014 Yerel seçimlerinden sonra belli bir süre öncelikle kendinden önceki CHP'li Belediye Başkanı'nın yaptıklarını yıkmakla meşgul olan Başkan Op. Dr. Hüseyin UYSAL'ın zaman zaman görsel medya ve billboardlarda açıkladığı onlarca projesi sadece resimlerde kaldı.

Bazı projeleri ise başlayıp kazma vurduktan sonra duraksayarak kentin içinde belirli bölgelerde virane görüntüsü vermeye devam ediyor.

İşte bunlardan biri de Elmatepe'deki üst geçit için Belediye tarafından projelendirilen ve ayakları dikilirken yetkililerin karşılarına çıkan sorunu aşamayınca inşaası durdurulan tabir-i caiz ise "hilkat garibesi" gibi duran köprü ayakları!

Yerel seçimlere 3 ay kala vatandaş soruyor; "Sayın Başkan, Sayın Dr. Bu ne? Siz bu kente büyük vaadlerle geldiniz ancak küçük projeleri bile hayata geçiremediniz. Şimdi kentin girişi sayılan bölgedeki bu direkler ne olacak?"

 
Gösterim : 2209
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21667535, Bugün: 4452 kez ziyaret edilmiştir.