Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2018 Perşembe 22:03
BAY BAŞKAN! SUDAN SEBEPLERLE AĞIZ BOZULMAZ!
Hüseyin Uysal’ın geçtiğimiz gün gaziler için düzenlediği yemekte sarf ettiği sözler ile şimşekleri üzerine topladı. Göreve geldiği günden bugüne dişe dokunur bir icraatı olmadığı gibi belli başlı başladığı birkaç projeyi de yüzüne gözüne bulaştırması sonrası önümüzdeki yerel seçimlerde de Ak Parti tarafından tekrar belediye başka adayı gösterilme şansı pek bulunmayan UYSAL iyice çileden çıktı ve artık ağzından çıkan kelimeleri kulağı da duymaz oldu.

Kdz. Ereğli gündemini yaklaşık 20 gündür meşgul eden “SU SORUNU” Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL’ı o kadar çok germiş olacak ki, vatandaşa bu sıkıntılı zamanlarda destek olmak amacı ile içme suyunu nerede ise sıfır kar ile satan yerel marketler Zinciri sahibi Özmar Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Özdemir’i isim vermeden hakarete varan sözlerle eleştirmeye çalıştı!

Ereğli’de bakkal ve marketlerde en az 3.5 liradan satılan 5 litrelik suyu 1.95 liradan satan Mevlüt Özdemir için sırf suyu ucuz satıyor diye isim vermeden “Ahlaksız” dediği ifade edildi.

Uysal Gaziler yemeğinde ÖZDEMİR’i kastederek; “Ereğli’de sular kötü olduğundan halkımızın güzel su içmesi için biz fedakarlık yapıyoruz, 1,95’e satıyoruz, Ahlaksız. Su satmak 1 lira. Neyin fedakarlığını yapıyorsunuz? Fedakarlık yapacaksan başka yap.” Şeklinde ağır cümleler kullandığı ifade ediliyor.

Hüseyin Uysal’ın bu hakarete varan sözlerinden sonra kendisini sevenler tarafından ruh sağlığının iyi olup olmadığı konusunda endişeye kapıldıkları da kulağımıza gelen dedikodular arasında yer alıyor.

 
Gösterim : 4034
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643405, Bugün: 3390 kez ziyaret edilmiştir.