Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Pazartesi 17:59
Zonguldak’ta sürpriz noktayı bul, internetini ikiye katla
Turkcell, Zonguldak’taki müşterilerine, paketlerinin iki katı internet kazandırıyor. “Zonguldak’a Özel İki Kat İnternet Kampanyası” için yerli iletişim ve yaşam platformu BiP’i kullanmak gerekiyor. BiP’in “Keşfet” bölümünde yer alan “Sürpriz Nokta”yı takip eden Zonguldaklılar internet paketlerini ikiye katlıyor.

Dünyanın en hızlı internet hizmetini tüm Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak’taki müşterilerine de sağlayan Turkcell, bu deneyimi herkes yaşasın diye kullanıcılarına paketlerinin iki katı internet kazandırıyor. “Zonguldak’a Özel İki Kat İnternet Kampanyası” kapsamında SIM kartı 4.5G’ye uyumlu tüm Turkcell’liler, BiP’in “Keşfet” bölümünde yer alan “Sürpriz Nokta” özelliğini takip ederek, yönlendirmelerle hem Zonguldak’taki sürpriz noktalara ulaşarak hediyelerine kavuşuyor, hem de iki kat internet kazanıyor.

Haritadan hediye avı

“Zonguldak’a Özel İki Kat İnternet Kampanyası”ndan yararlanmak için BiP'in “Keşfet” bölümünden “Sürpriz Nokta” kanalını takip etmek gerekiyor. Zonguldak’ta olup, “Sürpriz Nokta”yı takip eden Turkcell’liler paketindeki internet faydası kadar internet ve BiP, TV+, Dergilik ve lifebox’ta geçerli internet faydası kazanarak internetlerini ikiye katlıyor. Sürpriz Nokta’yı takip eden Turkcell’liler ayrıca, “oyna” butonuna tıklayıp BiP'in konum algılama özelliğini aktif hale getiriyor ve karşısına çıkan hediye haritasından konuma en yakın hediyeye doğru harekete geçiyor. Hediye bulunduğu takdirde yanına gidilip “kazan” butonuna tıklayarak sürpriz hediyeler de kazanılabiliyor. “Zonguldak’a Özel İki Kat İnternet Kampanyası” kapsamında kazanılan internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası 30 gün boyunca geçerli oluyor. Kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Doya doya dijital servisleri kullanma keyfi

Turkcell, sadece data değil, bir günün 1.440 dakikasının tümüne hitap edecek ürün ve servisleriyle de Zonguldak’taki kullanıcılara hizmet veriyor. Zonguldak’taki kullanıcılar, BiP ile internet paketlerinden yemeden her yöne dilediğince konuşup mesajlaşabiliyor. Yerli yabancı yüzlerce şarkı ve klip içeriği sunan fizy’den müzik dinliyor, TV+ ile dilediği yer de televizyon izleyebiliyor. İçeriğinde yerel, ulusal ve yabancı binlerce dergi ve gazete bulunan Dergilik, okuma keyfini katlıyor. lifebox ise anı ve fotoğraflarına her zaman ulaşabilmeyi sağlıyor.

 
Gösterim : 1988
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552341, Bugün: 2284 kez ziyaret edilmiştir.