Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2018 Perşembe 18:25
NİYAZİ ÖZCAN’DAN FATİH ÇAKIR’A ; "ADAM MI KALMADI?"
Kdz. Ereğli’de, Fatih Çakır’ın, milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yeniden AK Parti İlçe Başkanlığına atması “bir tuhaf gelişme” olarak değerlendirilirken Niyazi Özcan’ın Fatih Çakır’ın Tekrar Ak Parti İlçe Başkanı olması konusundaki "Adam mı Kalmadı?" şeklindeki zehir zemberek açıklaması gündeme bomba gibi oturdu.

Ereğli İçin Mücadele Platformu Sözcüsü Niyazi Özcan, yazılı açıklamasında, Çakır’ın yeniden atanmasıyla ilgili AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ile Hamdi Uçar’ı telefonla aradığını ve ‘atamadan haberdar olmadıklarını’ söylediklerin ibelirtti.

Türkmen ile Uçar’ın, seçimler öncesi konuşmalarında “Ereğli milletvekilleri oldukları” söylemlerini hatırlatan Özcan, açıklamasında şunları kaydetti:

ADAM MI KALMADI ?

“Ancak bu gelişmeden sonra görüyoruz ki Ereğli’nin milletvekili yokmuş. AK Parti’deki görevinden Milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmiş bir ismin yeniden ilçe başkanlığına atanması tuhaf gelişme. Bu durumdan Zonguldak milletvekillerinin olmaması ise çok tuhaf bir durum olarak karşımıza çıkmıştır. İstifa eden bir ismin AK Parti’de bir daha geri dönmediği parti geçmişinde ne oldu da Fatih Çakır yeniden ilçe başkanlığına atandı? Ereğli’ de bu kadar partili arasında ilçe başkanlığını yapacak adam mı kalmadı? Ya da başkanlık yapacak isim mi bulamadılar? Bu durum AK Parti’ye ciddi anlamda zarar verecektir. BU DURUM AK

PARTİ’Yİ BİTİRİR

Şimdiden dışarıda kamuoyunda söylemler başlamıştır. Bu gidişle AK Parti’yi Ereğli’de bitirmek istendiğinin bir kez daha ortaya çıktığının resmidir. AK Parti’nin kurtulduğu günden bu yana, hiçbir menfaati ve beklentisi olmadan, kendisini bu davaya adamış bir kardeşiniz olarak, Milletvekili aday adayı olmuş ve belediyenin alınması için elini değil bedenini taşın altına koymuş bir kardeşinizim. İlçede huzur ortamının sağlanması adına tekrar konunun ivedilikle görüşülerek Ereğli’de yaşayan insanların beklentilerine cevap verecek bir sonuç beklemektedir. Buradan Milletvekillerine seslenerek bu duruma el atmaları gerektiğini savunuyor, AK Parti ilçe teşkilatının başına yapıcı ve toparlayıcı bir ismin getirilerek birlik ve beraberliğin sağlanmasını diliyorum.”

 
Gösterim : 3420
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625352, Bugün: 3310 kez ziyaret edilmiştir.