Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2018 Cumartesi 17:58
KALAY, EREĞLİ’Yİ UÇURACAĞIM DİYOR!
Karadeniz Ereğli’de iş adamı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Yerel seçimlerde en deneyimli kişi olarak Belediye başkan adayı olacağını açıkladı. KALAY, çok ses getirecek açıklamada bulunarak, “Nasıl dünya lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ise, bende Ereğli’nin Tayyip Erdoğan’ı olduğumu iddia ederek Ereğli’yi uçururum diyorum.” Dedi.

Yeni dönemde Ereğli Belediye Başkanlığı adayı olacağını belirten Kalay, çarpıcı iddialı konuşma yaparak adaylığı hakkında şunları söyledi;

“Yeni dönemde Belediye Başkanlığı aday olmam etkenlerden en büyüyü ben Ereğli’nin bütün hücrelerin sorunlarını bildiğime inanıyorum. Bunun yanında 15 yıldır Belediye Meclis Üyeliği yaparak taçlandırarak ve artı olarak üzerine de Kamu Yönetimi ve İşletme, Hukuk eğitimimi bonus olarak ekledim. Şu an dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan ise, Ereğli’nin Tayyip Erdoğan’ı olduğumu iddia ediyorum. Sayın Erdoğan nasıl dünya beş den büyük diyorsa, bende Ereğli’nin birkaç kişiden ibaret olmadığını, artık bir birlikteliğe, güzel projelere güzel günlere ihtiyacı olduğunu savunuyorum. Elimizden alınan projelere ve değerlere dur diyecek bir ekip ile kendimi hazır hissediyorum. Ereğli’nin bütün sorunlarını biliyorum. Son beş yıldır Ereğli’de çok şeyler kaybettik. Halil Posbıyık’ı yıkarak, büyük bir başarı ile aldığımız Ereğli’de ortaya hiçbir proje ortaya koyamayarak geçirdik. Yeni dönemde İnşallah benim başkanlığımda Ereğli’nin bir Kastamonu, Düzce, Akçakoca, Devrek ve Bartın gibi hızlı bir şekilde büyüteceğim.

“BEN EN İYİ HİZMET OLMASINI İSTİYORUM”

Ben doğma büyüme Ereğliliyim. Ben çarşı içinde büyümüşümdür. Esnafıyla, eşrafıyla yaşıyorum. Esnafın, Çarşının, Kentin sorunlarını iyi biliyorum. Ve çözümlerine de biliyorum. Bildiklerimizi de ilettik, kendimize saklamıyorum. Uygulamıyorlar, ya da uygulayamıyorlar. En basit örneği Bir belediyenin eski binası yıkıp yenilenememesi, çok şey var bu konuda ortaya koyacağımız. Çok basit bir daha hatırlatayım; bizim seçim katalogunda radara koyacağımız gözlem evimiz vardı. Eğer o gözlem evini kurmuş olsaydık dün ay tutulmasını oradan seyredilebilinirdi.

“YANLIŞIN KARŞISINDAYIM”

Ben belediye Başkanı ile hiçbir zaman kavga etmedim. Bizim bir siyasi bir görevimiz var. Halkımızın bize yüklediği bir yük var. Biz karar alıyoruz. Eğer bir yanlış karar varsa bu kim olursa olsun biz onun karşısında durmak sorundayız. Bir örnek vereyim, önceki dönem başkan Halil Posbıyık terminalin olduğu yeri satmaya kalktığı zamanda o duruşu sergiledik. Birde anlamsız borçlanmaya karşı duruyoruz. Kent Meydanına camii yapılması gibi. Diğer verdiğimiz projelerin hayata geçmemesi gibi. Yüzme havuzu yapılsın diye yetki verdik. Yapılmadı. Yapılmayanlara rağmen tekrar yetki ver derse bir iradeci Ereğli halkına bir dur derim. Biz onu diyoruz. Başkanla bir başka kavgamız yoktur. Diğer meclis üyeleri de aynı diyor. AK parti olarak yeni dönem de biz belediyenin karnesi ile halkımızın karşısına çıkacağız. Yapılan anketler var. Maalesef bu anketler de karnemiz ortanın altında. Biz en iyi hizmet olmasını istiyoruz. Yeni dönem için işimiz zor mu? Zor elbette.”

“SAĞDAN SOLDAN DUYUYORUZ AMA YALAN”

Bizler meclis olarak Belediyenin karar organıyız. Bir de Belediyenin icra organı vardır. Mecliste Ak partinin grubu vardır. Ve Yüzde 98 olarak Belediye başkanını destek veren grup vardır. Sağdan soldan duyuyoruz meclis üyeleri Başkanı çalıştırmıyorlar diye. Yalandır. Başarısızlığı gölgelemek için söylenen laflardır. Meclis kararlarında Ak parti ve CHP Belediye Meclis üyeleri yüzde 98 başkana destek vermiştir.

“KENDİMİ ÇOK İYİ YETİŞTİRDİM”

Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Bu konuda kendimi çok iyi yetiştirdim. Belediye personeli ile yüzde 99 hepsiyle aram çok iyi. Kimin ne iş yapacağını çok iyi bilirim. Hiç kimse tek başına iş yapamaz. Başkan adayı olursam çok iyi bir ekip çalışması ile Ereğli’yi uçururum.”

 
Gösterim : 3613
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21673245, Bugün: 2950 kez ziyaret edilmiştir.