Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:43
BELEDİYE ÇALIŞIYOR! ÇÖP KAMYONLARINDAN SIZAN PİS ÇÖP SULARI TEHLİKE SAÇIYOR!!!
Yaz aylarının en tehlikeli durumlarından biri de salgın hastalıklarına davetiye çıkarması. İşte havanın çok sıcak olduğu bu günlerde kent temizliği görevini yerine getirmeye çalışan çöp arabaları adeta tehlike saçıyor!

Görevi kent içindeki çöpleri alıp kenti temiz tutmak olan çöp arabaları adeta tehlike saçıyor. Mahalle aralarında çöp tenekelerinden çöpleri çöp arabasında sıkıştırıp içerideki haznesine istifleyen bu araçların içinde bulunan ve sıkışan çöplerden arta kalan suyun toplandığı bölümden dışarı sızan pis çöp suları sıcak yaz günlerinde hastalığa davetiye çıkarıyor.

Resimde de görüldüğü üzere çöp konteynerlerinin olduğu yerden nerede ise tüm yola çöp arabasından sızan pis çöp suları mahalle halkını tedirgin ediyor.

Kadıtarlası Arma Kent B-Blok altındaki çöp alanında gerçekleşen ve etrafa hem pis koku hem de tehlike saçan bu sızıntılar hakkında zabıtaya bilgi veren mahalle sakinleri bir sonuç alamamaktan şikayetçi.

Her ortamda Ereğli Belediyesi hakkında olumlu görüşler veren ve aynı zamanda da bir sağlıkçı olan Opr. Dr. Hüseyin UYSAL’a soruyoruz! Sayın UYSAL, insan sağlığınızın sizce hiç mi önemi yok! Neden bu tip aksaklıklar için gerekli önlemleri almıyorsunuz! Önlem almanız için İlla birileri hastalıktan kırılması mı gerekiyor?

 
Gösterim : 3374
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552157, Bugün: 2100 kez ziyaret edilmiştir.