Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2018 Perşembe 20:17
“SEN ÖNCE İŞÇİNE DESTEK VER!”
TSO Seçimlerine ramak kala Ereğli’nin Ağaları Çıktı Meydana! Mevcut Yönetimi desteklediğini açıklayan TAT Metal’a kamuoyundan Tepki Var!

Kdz. Ereğli TSO seçimlerine ramak kala Ereğli’de 3 büyük firmanın içinde yer alan TAT Metal’dan mevcut yönetimi destekleyici açıklaması Ereğli kamuoyunda tepki gördü. Halen kendi işçileri ile toplu sözleşmesini yapıp işçi haklarını veremeyen Akın TATOĞLU’nun bu açıklamaları işsizlik ve ekonomik sıkıntı içinde olan Ereğli adına manidar görüldü.

Her geçen gün iş imkanları daralan, çalışan işgücü bakımından daha çok kan kaybeden Kdz. Ereğli’ye hiçbir şekilde çivi çakmamış mevcut TSO yönetimini bir basın kuruluşunu ziyaretinde yaptığı açıklama ile destek veren kentin güzide firmalarından TAT Metal’in Yönetim Kurulu Başkanı Akın TATOĞLU’nun açıklaması kamuoyu tarafından tepki gördü.

Açıklama sonrası sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar Ereğli’nin içinde bulunduğu durum dolaysı ile TATOĞLU’nın “Ekip tecrübeli ve uyumlu ben de tam destek veriyorum” şeklindeki açıklamaları sonrası; “ Sayın TATOĞLU, mademki bu ekip tecrübeli ve uyumlu neden OSB tamamlanmadı? Neden bu kente yeni yatırımcı gelip gençlerimize iş imkanı sağlanmıyor? Neden gençlerimiz gurbete gidiyor? Bakın sizin de fabrikanız var. İşçileriniz ile anlaşma sağlayamadınız. Bizce bırakın TSO’ya desteği de emeği ile çalışan evine ekmek götüren işçilerinize destek verin. Zaten daralan kent ekonomisini birde işçi sorunları ile dar boğazlara sokmayın. Hatta daha fazla işçi çalıştırın ki bu kentin işsizlik sorunları bir an önce çözülsün…” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 
Gösterim : 2775
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644844, Bugün: 170 kez ziyaret edilmiştir.