Kayıt Tarihi: 29 Mart 2018 Perşembe 13:49
KELEŞ ve Ekibine Esnaftan Büyük Destek!
Kdz. Ereğli’de Nisan ayında gerçekleşecek olan TSO organ seçimlerine adaylığını açıklayan Arslan Keleş çay ocağında esnafla bir araya gelerek simitli keşli kahvaltı yaptı.

Kdz.Ereğli’de 15 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan TSO organ seçimlerinde adaylığını açıklayan Arslan bugün çarşı içerisindeki bir çay ocağında esnaf ile bir araya gelerek simitli ve keşli kahvaltı yaptı, esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın büyük desteğini alan Keleş gazetecilere yaptığı açıkamada şunları söyledi;

"Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Arslan Keleş en başından beri Ereğli’de birlik olmanın vurgusunu yaparak toplumun tüm katmanlarını bir arya getirmeye çalıştığımızı ifade ediyorum. Bu hafta başlamış olduğumuz ziyaret programında da esnafımızla, Ereğli’de ticaret erbapları ile çeşitli vesilelerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Havanın yağışlı olmasına rağmen yine bir kahvaltı organizasyonunda simit keş eşliğinde birlikte olmak istedik. Esnafımızın bize olan büyük desteğinin farkındayız. Esnafın sorunlarını dinleyip, yapacaklarımız konusunda detaylı bilgilendirme yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz."

 
Gösterim : 2817
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553338, Bugün: 3281 kez ziyaret edilmiştir.