Kayıt Tarihi: 22 Mart 2018 Perşembe 00:17
SERTAN BAŞKAN MOTORSUZ RÖMORK’A BİNEREK NEREYE KOŞUYOR! Ereğli TSO’yu da Böyle mi Yönetecekler!
Kdz. Ereğli TSO seçimleri öncesi iş dünyasında aşırı hareketlilik gözden kaçmıyor.

Kdz. Ereğli TSO seçimleri öncesi iş dünyasında aşırı hareketlilik gözden kaçmıyor. Tarihinde ilk defa 4 adaylı ve 4 ayrı grubun yarışacağı TSO organ seçimlerinde adayların söylemleri, çıkışları da bu hareketliliğe renk katıyor. TSO seçimlerinde son olarak adaylığını açıklayan Mustafa ÖZKAN’ın ilk olarak seçimlerden çekilme açıklaması, Niyazi ÖZCAN’ın mevcut yönetimi topa tutan açıklamaları Kdz. Ereğli gündeminde büyük yankı uyandırırken mevcut Başkan Sertan YALÇIN’ın sosyal medya aracılığı ile paylaştığı fotoğraflar ise kamuoyunda kahkahalar içerinde espri konusu olmaktan kendisini alamıyor.

SERTAN BAŞKAN TSO’YU DA BÖYLE Mİ YÖNETECEK

Kdz. Ereğli TSO seçimlerine az bir süre kala sosyal medyayı çok sık kullanan başkan adayları ve ekibi ara sıra baltayı taşa vuruyor. İşte bunlardan biri de mevcut TSO başkanı ve seçimlerde yine başkan adayı olarak karşımıza çıkan Sertan YALÇIN.

YALÇIN ve ekibi sosyal medya aracılığı ile paylaştıkları bir fotoğrafta önünde motoru olmayan sadece direksiyonu bulunan bir pat römorkuna çıkmış üretici ve sanayicinin yanında imajını verdiği fotoğraf ile aslında bir bakıma da kamuoyunda alay konusu olmaktan kaçamıyor.

Resmi gören sosyal medya kullanıcıları mevcut yönetim ve Başkan Sertan YALÇIN bu fotoğrafını “motorsuz bir römorka bindiği gibi TSO’nun da başına geçecek ve TSO’yu bu zihniyet ile yönetecek ise vay halimize, “bu şekilde yolda galusun Sertan başkan” ” diyerek hem gülüyor hem de bu tiraji komik sosyal medya paylaşımından TSO için bir çıkarımda bulunuyorlar.

 
Gösterim : 2796
YORUMLAR
bila eren / Bir Beş Yıl Daha
Ne der eskiler yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır...
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21674035, Bugün: 230 kez ziyaret edilmiştir.