Kayıt Tarihi: 9 Mart 2018 Cuma 20:11
Keleş, Ekibim ile bu işin üstesinden geleceğiz
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı Arslan Keleş, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.Kdz.Ereğli TSO Başkan Adayı Keleş, ekibi ile birlikte Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.

KELEŞ,ERDEMİR,İLÇEMİZDEKİ EN BÜYÜK VE EN ÇOK İSTİHDAM YARATAN BİR SANAYİ KURULUŞU

Ziyarette TSO organ seçimlerinin 15 Nisan tarihinde yapılacağını hatırlatan Keleş, “ilçemizde yer alan ve Odamızın en büyük üyesi Erdemir’in içinde çalışan örgütlü bir işçi grubunun şube başkanı olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Erdemir, ilçemizdeki en büyük ve en çok istihdam yaratan bir sanayi kuruluşu. Bizim amacımız Ereğli’ye bir şeyler kazandırabilmek, Ereğli’yi büyütebilmek ve farklı kazanımlar sağlayabilmek. Şehrimizin en büyük sorunu olan istihdam anlamında şehrimize katkı sağlayabilecek, yatırımcı noktasında da var olan yatırımcıları gözetmek ve ilave yatırımcıları şehrimize çekerek ekonomik olarak büyümeyi sağlamak istiyoruz. Ekibimiz ile birlikte bu işlerin üstesinden gelebileceğimizi biliyoruz ve kimse ile kavga etmeden mücadelemizi tamamıyla şehrin menfaatleri noktasında vererek seçimlere hazırlanıyoruz. Sizler nasıl işçinin örgütlü bir sesiyseniz bizim aday olduğumuz kurum da esnafın ve tüccarın sesini duyurabileceği en büyük sivil toplum kuruluşu. Temsil ettiğimiz esnafın ve tüccarın sesi, soluğu olmamız lazım. Bizim büyük sanayi kuruluşlarımız olduğu gibi, küçük esnaf üyelerimiz de var. Hiç kimseyi ayırt etmeden tamamıyla pozitif anlayışla çalışmayı esas edindik kendimize.”ifadelerine yer verdi.

ÇUVALDIZI BİRAZ KENDİMİZE BATIRMAMIZ GEREKİYOR

Bir önceki TSO seçimlerinde Erdemir’in yönetime bir üye vermek istediğini hatırlatan Keleş, “ortak bir isim üzerinde de anlaşmıştı. İsteyen gruplar Erdemir’i listesine alıp yazabilecekti. Fakat sadece bir grup Erdemir’i listesine yazdı ve daha sonra da Erdemir meclise girdi. Erdemir burada bir iyilik göstermişti aslında; hem mecliste hem de yönetimde olmak istediğini göstermişti fakat maalesef mevcut Oda yönetimi bu konuda duyarsız kalmıştı. Maalesef Erdemir’in görevlendirdiği bir kişi meclis üyesi olarak seçilmesine rağmen yönetim kurulunda yer verilmedi. Bugün Erdemir Ereğli’ye yüzünü dönmüyor gibi söylemler var; ama biraz da çuvaldızı kendimize de batırmamız gerekir. Burada da bir takım hassas noktalar var, bir uzatılan el varsa ve siz o eli itiyorsanız bir takım şeyler ters gidebilir. Biz bu anlayışta değiliz.”diye konuştu.

Şube Başkanı Metin Ercan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “çıktığınız bu yolda hakkınızda inşallah hayırlısı olur. Sayın Başkanında dediği gibi Ereğli’nin sükûnete ve birlikteliğe ihtiyacı var. Bu seçimden sonra mutlaka bir kazanan olacak ama ümit ediyoruz ki inşallah Ereğli kazanır.”dedi.Ziyaret bir süre daha karşılıklı görüş alışverişi şeklinde sürdü.

 
Gösterim : 2866
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549485, Bugün: 3590 kez ziyaret edilmiştir.