Kayıt Tarihi: 5 Mart 2018 Pazartesi 11:38
KAĞIT ÜZERİNDEKİ PROJELERDEN ÖDÜL ALAN TEK BAŞKAN!
Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ‘1. Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri’ töreninde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Kent Meydanı projesi ile onur ödülü aldığı bildirildi. Bu ödül sayesinde bir ilki de gerçekleştiren UYSAL belki de sadece ve sadece kağıt üzerindeki projelerden ödül alan tek başkan oldu.

Yerel Yönetimler arası dayanışmayı güçlendirmek için Belediye Başkanları Birliği tarafından Ankara MEB Şura Salonu’nda ki ‘En Beğenilen Belediye Başkanları’ ödül töreninde ‘Kent Meydanı, Cami ve Katlı Otopark Projesi’ nedeni ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da jüri özel onur ödülüne layık görüldü. Böylelikle tarihte bir ilk olarak belediye başkanı kağıt üzerindeki ne zaman başlanılacağı hatta gerçekleşip gerçekleşemeyeceği dahi belli olmayan bir proje için ödül almış oldu.

UYSAL’IN PROJE LİSTESİ ÇOK KABARIK

Seçildiği günden bugüne Ereğli’ye adam akıllı bir çivi dahi çakamayan Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL’a verilen ödül kamuoyunda tepki ile karşılanadursun, Sn. Başkanın allayıp pullayıp sunduğu ama gerçekleştirmediği Proje listesi aslında çok kabarık.

Daha seçilmeden önce seçim vaadi projelerinden hiç birini gerçekleştirmeyen UYSAL, seçildikten sonra da kentte sadece, yapılamayan, bir türlü gerçekleştirilemeyen projelere imza atan bir başkan konumunda oldu.

PROJE BAŞKANINA DA BÖYLE “PROJE ÖDÜLÜ” YAKIŞIRDI!

Belediye Başkanı olduğundan bu güne en az 3-4 sefer değişik şekillerde karşımıza çıkardığı ve bir türlü kazmayı vuramadığı Kent Merkezi Projesi, Eski Belediye Binasının yıkılarak yerine FETİH isminde yapacağı iş merkezi projesi, Limandaki balıkçılara sahil şeridinde yeni lokanta projesi gibi bir çok projesi kağıt üzerinde kalmış bir başkana da ancak böyle bir ödül yakışırdı diyor ve aldığı ödülün kendisine şans getirmesini diliyoruz!

 
Gösterim : 2597
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551675, Bugün: 1618 kez ziyaret edilmiştir.