Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2017 Salı 16:01
BU KENTİ YÖNETEMİYORSUN!
Sen seçildiğin günün arefesi Kdz. Ereğli''de Vandalizm tohumlarını ek! Bu kentin simgesi olan SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK cümlesini silmeye çalış, festivalleri kaldır, Ereğli'nin antik tarihinin üzerine beton dök! 3,5 yıl dişe dokunur bir iş yapma, sonra çık kenti Turizmle, Tarihle, Kültürle kalkındıracağız diye çırpınışlarda bulun! Yazık! Bu kenti yönetemiyorsun UYSAL...

Bir atasözü vardır, “su tersine akmaz” diye… Maalesef Karadeniz Ereğli’de 3,5 senedir su tersine akıtılmaya çalışılıyor. Hem de halkın seçtiği, iktidar partisinin Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin UYSAL tarafından!

3,5 sene önce Ereğli Belediyesi’nin mazbatasını eline aldığında yaptığı ilk icraatlar ondan önceki belediye Başkanı Halil POSBIYIK’ın kent adına yaptığı önemli kazanımları ortadan kaldırmak olan Hüseyin UYSAL her üç ayda bir belediye içinde müdür yeri değiştirmesi ile de sürekli eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Sevgi Barış Dostluk festivali, hamsi Festivali gibi kentin marka değeri olan önemli festivalleri kaldıran ve yerine de alternatif sunamayan UYSAL, yine “Denizin Mavisi, Ormanın Yeşili, Güneşin Sarısı SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK Kenti Karadeniz Ereğli” şeklinde dillerde dolaşan şehrin sloganını da iptal ettirmişti.

BU NEYİN KAFASI, ÖNCE KENTİN SLOGANINI SİL, 3,5 SENE SONRA SLOGAN ARA!

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı hiçbir işin altında mantık bulunmayan UYSAL, destivalleri ortadan kaldırıp üstüne üstlük şehrin muhtelif yerlerinde büyük puntolarla yazılan ve şehrin simgesi haline gelen; “Denizin Mavisi, Ormanın Yeşili, Güneşin Sarısı SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK Kenti Karadeniz Ereğli” yazılarını sildirmiş ya da ortadan kaldırmıştı.

3,5 senedir dişe dokunur bir icraat yapamayan UYSAL geçtiğimiz günlerde 3-5 tur rehberini Eeğliye getirip sözüm ona Turizm ile Ereğli’nin önüne açmaya çalışıyor.

Ayrıca kent için turizm, tarih ve kültür .çeren bir de slogan arayan UYSAL2a kamuoyu tarafından büyük tepki yağıyor. Ereğli kamuoyu “Sevgi Barış Dostluk festivalimizi, hamsi Festivalimizi kaldırdın. Bu festivaller Ereğli’nin tanıtımı için önemli idi. Ereğli’nin tarihi ile ilgili elle tutulur hiçbir şey yapmıyorsun. Ayrıca ne güzel sloganımız vardı; “Denizin Mavisi, Ormanın Yeşili, Güneşin Sarısı SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK Kenti Karadeniz Ereğli” diye. Bunu da kaldırdın; şimdi de tutmuş slogan arıyorsun! Hazır elindekilerin kıymetini bilemedin, Ereğlimizi sıradan bir ilçe haline dönüştürdün! Bu kenti Yönetemiyorsun UYSAL” diyerek serzenişte bulunuyor.

 
Gösterim : 2839
YORUMLAR
HASAN ÖZ / her satırı doğru
sizi içimden alkışlamak geldi Mustafa Timur bey Hüseyin Uysal Ereğli yi geriye götürdü turizm için atılan adımları boşuna elle tutulur hiçbir şeyi kalmadı son çırpınışlar Halil Psbıyık festivallerle bir çok turistti ereğli ye getirmeyi başarmıştır zamanında
0
0

mağdur / yanlış
halil posbıyık denen kişi murat başkan zamanı giren bir dünya garibi işten attı sen çıkmışsın burda halil posbıyık övgüsüyapıyosun.sana yakıştıramadık kurtuluş.murat başkanı sevdiğini söylüyorsun o yüzden hatırlattım.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552707, Bugün: 2650 kez ziyaret edilmiştir.