Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2022 Cumartesi 19:45
GELECEK SEZONUN HEDEFİNİ BELİRLEDİ
Kdz. Ereğli Zafer Men Veteranlar Futbol takımı Kaptanı eski Belediye Başkanı Murat Sesli, “Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı şekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Şampiyonasında yer almak” dedi.

Türkiye Veteranlar ve Masterler Şampiyonası dönüşü futbolcular, teknik heyet yönetim ve bazı sporcular, Keleşler Park Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Bölge ve Türkiye Şampiyonasında kazanılan kupaların da yer aldığı yemekte konuşan Sesli, şampiyona öncesi sonuna kadar geçen süreci değerlendirdi.

Sesli, Antalya’nın Manavgat İlçesindeki Side Star tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonadan üçüncülükle döndüklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Elbette üçüncülük de iyi bir sonuç ancak, bizim için başarı şampiyonluktu. Ama futbol bu. Futbolun güzelliği de burada. Takım yenebilir, yenilebilir, önemli olan, Zafer Men takımı olarak Ereğli’nin adını katıldığımız şampiyona gelen 16 takım içerisinde duyurmak bizi mutlu etti. Federasyonumuzun temsilcileri, Milli takıma oyuncu seçme hocalarının da bulunduğu ortamda takımımız; hareketleriyle, duruşuyla, giyimiyle, ’10 numara olarak’ Karadeniz Ereğli’ye temsil ettik. En ufak bir tatsızlığa, uygunsuz hareket mahal vermeden başarıyla, gittik, başarıyla geldik. Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı şekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Şampiyonasında yer almak.”

Kaptan Sesli, Takıma adı verilen ve genç yaşta yaşamını yitiren antrenör Zafer Men’i bir kez daha rahmetle andığı konuşmasında; yönetime, teknik heyete, sporculara sponsorlar ile takıma katkıda bulunanlara ayrı ayrı teşekkür ederken, “Bundan sonra da hep beraber olacağız, Bu birliktelikten mutluyuz. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu Arkadaşlarımızla aynı şekilde devam edeceğiz. Hatta aramıza yeni sporcu arkadaşlarımızı da katacağız” diye konuştu.

Konuşmasının katılanlar tarafından alkışlanması ardından ise birlikte yemek yenildi, çay sohbetinde bulunuldu.

 
Gösterim : 945
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547959, Bugün: 2064 kez ziyaret edilmiştir.