Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2021 Salı 22:15
Ormanlılılar Derneği, yine örnek oldu
Almanya Ormanlılılar Derneği, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Derneğin Ramazan ayı boyunca gıda yardımında bulunacağı öğrenildi.

Almanya'dan Ormanlı beldesi ve çevresindeki köylerde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam etttiklerini bildiren Almanya Ormanlılılar Derneği Başkanı Abdullah Akay, 'Bir koli de sen al' kampanyasını bu sene de düzenlediklerini açıkladı. Akay, yönetim kurulu üyeleri ile derneğin Türkiye temsilcisi Varol Aksoy başta olmak üzere kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederken, tüm İslam Alemi'nin Ramazan ayını tebrik etti.

Derneğin Türkiye temsilcisi Varol Aksoy da yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, sürekli ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Almanya'da yaşayan vatandaşlarımız, Ramazan ayında daha fazla duyarlılık gösterdiklerinden, düşündüğümüz rakamların çok üzerine çıkıyoruz. Bu yıl toplamda 420 ailemize Ramazan kumanyası ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Bu 420 ailemizin içinde pandemiden dolayı ekomik durumunda gerileme olan vatandaşlarımız da mevcuttur. Nasip olursa Ramazan Bayramında da çocuklarımıza yönelik bir projemiz olacak inşallah. Ben, bu projelere destek olan dernek başkanımız Abdullah Akay’a, dernek yönetimimize, üyelerimize ve destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının İslam alemine hayırlar hetirmesini rabbimden niyaz ediyorum."

 
Gösterim : 1029
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552977, Bugün: 2920 kez ziyaret edilmiştir.