Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2021 Salı 16:28
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ HER YERDE
Kdz. Ereğli’de hafta boyunca etkili olan kar yağışından sonra sokağa çıkma kısıtlamasından yararlanan Kdz. Ereğli Belediyesi, hafta sonunda tüm ekipleriyle kentin her bir noktasında çalışma yürüttü. Cadde ve sokaklar yıkandı, hasar gören yaya kaldırımları onarıldı, arıza oluşan su, kanalizasyon hatları tamir edildi ve kenti güzelleştirmek için çiçekler dikildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu hafta sonunda ekipleriyle sahada hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Kar yağışının hafta boyunca etkili olduğu kentte, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkadı. Ekipler plajlar bölgesinde, ana yol kenarlarında ve mahalle aralarında çöp temizliği yaptı. Yaya ve araç trafiğinin kısıtlama nedeniyle az olmasını fırsata çeviren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kar ve buzlanmadan dolayı zarar gören yaya kaldırımlarında bakım, onarım çalışması yaptı. Buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yaptı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri arıza oluşan su ve kanalizasyon hatlarında onarım çalışması yaptı. Park ve Bahçeler birimi çalışanları şehri güzelleştirmek için çiçek dikim ve bakım çalışmasını sürdürdü.

Zabıta, İtfaiye ve diğer ilgili müdürlükler de kendi alanlarıyla ilgili çalışmalarına devam etti.

 
Gösterim : 734
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550166, Bugün: 109 kez ziyaret edilmiştir.