Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2021 Perşembe 18:15
KDZ. EREĞLİ KAYMAKAMI TEKRAR UYARDI!
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Covid -19 bilgilendirme toplantısında yaptığı uyarıları tekrarlayarak, mutand virüsün Ereğli’de de tespit edildiğini açıkladı ve “Yaşanan bu gelişmeler çerçevesinde, virüs ile mücadelenin topyekün mücadele ile başarılacağı bir kere daha ortaya çıkmıştır.” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, geçen hafta düzenlediği Covid -19 bilgilendirme toplantısında yaptığı uyarıları yazılı açıklama ile tekrarlayarak konunun önemine dikkat çekti. Covid-19 salgını ile topyekün mücadele edilmesi gerektiğini tekrar vurgulayan Çorumluoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı : 12 Şubat 2021 Cuma günü saat 17.00’da Şahinde-Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi Konferans salonunda, Karadeniz Bölge Komutanımız, Belediye Başkanlarımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Siyasi Parti Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve basın mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda, Covid-19 konusundaki bilgilendirmelerde bulunulmuştur. (reklamdır) Sayın Cumhurbaşkanımızın 17 Şubat 2021 günü yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında da vaka sayılarının il ve ilçelerimizde kısıtlamaların kaldırılmasında önemli olduğu, aşılama çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü belirtilmiştir.

HASSASİYET İSTEDİ; “AKSİ HALDE VAFATLAR ARTAR” DEDİ

Öte yandan ülkemiz genelinde mutand virüsün yaygınlaştığı ve ilimiz genelinde de tespit edildiği bildirilmektedir. Yaşanan bu gelişmeler çerçevesinde, virüs ile mücadelenin topyekün mücadele ile başarılacağı bir kere daha ortaya çıkmıştır. Aksi halde virüse yakalanan kişi sayısında ve vefatlarda artış devam edeceği gibi kısıtlamaların kaldırılması uzayacak ve bu durum esnafımızın ve vatandaşımızın mağduriyetinin uzamasına sebebiyet verecektir. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilerek Kdz.Ereğli İlçemizde vatandaşlarımız, üyelerimiz ile topyekün bir mücadele içine girilmesinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

 
Gösterim : 753
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551757, Bugün: 1700 kez ziyaret edilmiştir.