Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2020 Perşembe 18:38
Zonguldak Valisi Ereğli için çok ciddi uyarılarda bulundu
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi’nde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi almak üzere geldiği ilçe ile ilgili ciddi ve hayati uyarılarda bulundu. Bektaş,“Yarın öbür gün, Ereğli’de virüs sayısında çok büyük bir patlama olabilir. Herkes sağa sola kaçışacak duruma gelebilir. Herkes bu bilinçle davranmalı ve ona göre önlem almalı. Hiç kimse kesinlikle sokağa çıkmamalı” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz.Ereğli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi, Ereğli Belediyesi bünyesindeki Cumhuriyet Halk Evleri, Erdemir ve Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ziyaret eden Erdoğan Bektaş, gazetecilere de koronavirüsü sürecine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

"EREĞLİ PATLAYABİLİR VE HERKES KAÇACAK YER ARAYACAK HALE GELEBİLİR"

Mevcut sayılar tüylerimizi diken diken edecek seviyede. Her birimizi alarm seviyesine geçirecek seviyede sayımız var. Bunu bilin buna inanın yeter. Ben bugün buraya çıktım geldim. Sıkıntı var. Rahat değiliz. Sizin de sıkıntınız olsun. Hiç kimse rahat olmasın. Bugün akşam şimdi Ereğli patlayabilir ve herkes kaçacak yer arayacak hale gelebilir. Hiç kimsenin garantisi yok arkadaşlar. Bu yayılması müthiş hızlı olan bir mikrop” dedi.

 
Gösterim : 1179
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549480, Bugün: 3585 kez ziyaret edilmiştir.