Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2020 Çarşamba 18:51
EYLEM CHP’DE GENÇLİK KOLUNU ÖRGÜTLEDİ…
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Örgütü tarafından İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildiği bildirildi. Gençlik Koları başkanı Şerif PARTLAK oldu...

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Örgütü tarafından İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildiği bildirildi.

CHP Ereğli İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanlığı’na Şerif Partlak’ın getirildiği bildirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ 100 yıl önce dünyanın ilk mazlum milletler savaşı olan, dünya tarihinde haklı bir yer alan kurtuluş savaşımız ile başlayan, dünya tarihine damgasını vuran; büyük önder, büyük devrimci, Gazi Mustafa Kemal Atatürk devriminin yürekli gençleri olarak hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Çocuğunu taş beşiklerde yatıran, süt yerine su ile besleyen, çocuğunu kendisinden ayırmayan ama yurdunun özgürlük savaşından da ayrılmayan gerektiğinde gözü yaşlı gerektiğinde, gözü kara annelerin evlatları olarak,

Hayatıyla, özgürlüğüyle, ısrarıyla, cesaretiyle, , neşesiyle, inadıyla mücadelesiyle devrime ve cumhuriyetine sahip çıkan cumhuriyet halk partisi gençliği olarak, biz diyoruz ki;

İlkokuldan-üniversiteye kadar sınavlarla ezilmiş, ailesine maddi bir kaynak yaratabilmek için eğitimini bırakmak zorunda kalmış, eğitimini tamamladığı halde işsiz bırakılmış, düşüncelerini özgürce ifade edememiş.

Sosyal ve ekonomik bozukluklardan en çok etkilenen biz Gençler; kendilerine bu ortamı yaratanlara daha fazla yetki vermek ve geleceğimizi tek bir kişiye teslim etmek istemiyoruz.

Biz gençler Kanmadık, aldanmadık, vazgeçmedik ve en önemlisi yanılmadık.

Son 17 yılda yaşadıklarımız hepiniz tarafından biliniyor. Karanlık bir geleceğe sürüklemeye çalışıyorlar bizi gençleri. Ama biz cumhuriyetimizin temel ilkelerinden ve ışığından ayrılmayacağız.

Türkiye’nin en iyi kadroları, en genç yürekleri, en dinamik akılları gençleri Cumhuriyet Halk Partisi’nde var.ve olmaya da devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimci düşüncesi ileCumh Önümüzdeki dönemde her zamankinden daha fazla çalışacak, CHP iktidarını kuracak ülkemizi değiştirecek, güce ve yeterliliğe sahibiz.

Milli Mücadele’nin bağımsızlık ateşiyle 100.yıla giderken cumhuriyet halk partisi gençlik kolları başkanı olarak ben ve yol arkadaşlarım güzel günlerin yakın olduğuna olan inancımızla, umudu büyütüyor ve baharı müjdeliyoruz.

Ey yükselen yeni nesil gelecek bizim eserimiz olacaktır”denildi.

 
Gösterim : 1301
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547757, Bugün: 1862 kez ziyaret edilmiştir.