Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2019 Salı 19:22
ÇÜRÜYEN PLAJ HAKKINDA POSBIYIK AÇIKLAMA YAPTI: "BU PLAJI HALK YARARINA EN İYİ BİZ YÖNETİRİZ"
Karadeniz Ereğli halkı, Belediye Plajı'nda tıklım tıklım denize girmeye çalışırken, Erdemir Plajı sorunu çözülmedi. Tesisler çürümeye terk edildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık çağrıda bulundu: "Erdemir Plajı'nı en iyi yönetecek kurum, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri halkın yaşam biçimi haline getirmek için var gücüyle çalışan Karadeniz Ereğli Belediyesi'dir. Ereğli Belediyesi'ne hakkını teslim etmenizi bekliyoruz."

Karadeniz'de deniz sezonunun bitmesine kısa bir süre kalmasına karşın, Erdemir Plajı sorunu çözülmedi. Erdemir Plajı tesisleri virane halde çürümeye terk edildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sürece tepki göstererek "Bu plajı en iyi yönetecek kurum Ereğli Belediyesi'dir. Halkın sportif, sosyal ve kültürel zenginliği için her alanda yoğun çaba gösteriyoruz. Ereğli halkının buna ihtiyacı var. Bir an önce plajın bize devredilmesini ve halkın kullanımına açmayı bekliyoruz" dedi. Posbıyık'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Erdemir Plajı Kdz. Ereğli Belediyesi'nin hakkı. Ereğli halkı, Belediye Plajı'nda tıklım tıklım denize girmeye çalışırken, yüzecek plaj ararken, hemen yanındaki Erdemir Plajı çürümeye terk edildi. Gençlerimizin yüzme sporuna yönlendirilmesini teşvik edebilecek bir havuz ihtiyacı bulunurken, Erdemir Plajı'ndaki havuz virane halde. Erdemir Plajı'nı en iyi yönetecek kurum, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri halkın yaşam biçimi haline getirmek için var gücüyle çalışan Karadeniz Ereğli Belediyesi'dir. Ereğli Belediyesi'ne hakkını teslim edin!"

 
Gösterim : 1156
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643053, Bugün: 3038 kez ziyaret edilmiştir.