Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2017 Perşembe 19:43
BAŞARI YİNE MÜSİAD TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ...
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şubesi tarafından, Ereğli'de ve Alaplı ilçelerinde lise ve dengi okullardan ilk 3 dereceyle mezun olan 108 öğrenciye düzenlenen törenle ödülleri ve hediyeleri verildi.

Gülüç Beldesinde Büyük Ereğli Anadolu Otel'de düzenlenen törende konuşma yapan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, MÜSİAD'ın bölge ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.

"NE YAPACAĞINI BİLEN İNSANLAR..."

İlçede öğrencileri iyi yetiştirme gayretinde olduklarını anlatan Madenoğlu, "İnsanlar yetiştirmek ve bunların hayata atıldıklarında, amaçlarını, ideallerini, hedeflerini gerçekleştirmiş olmalarını görmek istiyoruz. Türkiye'miz artık ne yapacağını düşünen insanlarla değil, birşeyler yapan insanlarla kalkınmasını sürdürüyor. Artık birşeyler yapmak zorundayız ki Allah'a şükürler olsun bunu bugün yapan çok sayıda insanımız var. Bu sayımızı çoğaltmak ülkemizi geliştirmek Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün belirttiği gibi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak ve o düzeye ulaşmak zorundayız. Bu da ancak ve ancak eğitim ile olur. Başarı hiçbir zaman bir son değildir, başarı, başarıdan başarıya koşanların çizdiği bir yoldur" dedi.

EREĞLİ'DE 28 ALAPLI'DA 8 MÜSİAD

Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer de Ereğli'de 28, Alaplı'da 8 olmak üzere toplam 36 okuldan 108 öğrenciyi ödüllendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da MÜSİAD yöneticilerini kutladı. Kaymakam Madenoğlu, MÜSİAD Genel Başkan Vekili Ali Reis Topçu'ya günün anısına çeşitli hediyeler verdi. Başarılı öğrencilere ilçe protokolü tarafından şilt ile altın hediye olarak verildi.

SİNİTLİ'NİN BAŞARISI

Toplam 65 il'den 905 projenin katıldığı, '3. Ulusal Özgün Öğretim Materyal Geliştirme Yarışması'nda kategorisinde Türkiye birincisi olma başarısı gösteren Ormanlı Beldesi'nde bulunan Sinitli İlkokulu'na ise MÜSİAD tarafından ödül verildi. TÖRENE KATILIM YÜKSEKTİ Törene, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli ve Alaplı TSO yöneticileri, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, eğitimciler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 
Gösterim : 2974
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550894, Bugün: 837 kez ziyaret edilmiştir.