Kayıt Tarihi: 23 Mart 2015 Pazartesi 10:58
Zonguldak Ereğli Spor Kulübü kaynaşma gecesi düzenledi.
Kdz Ereğli Erdemir Mühendisler Derneğinde yapılan geceye; Eskişehirspor Alt Yapı Antrenörü Musa Devrim, Kdz Ereğli Belediyespor Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay, Kdz Ereğli Gençlik Spor İlçe Müdür Haydar Üzülmez, CHP Milletvekili Aday Adayı Suat Önder, Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu katılırken, daha önce geceye katılacağını bildiren ancak yaşanan sportif olumsuzluklar sonucunda geceye katılamayan Kardemir Karabükspor Antrenörü Yılmaz Vural ise videolu özür mesajı gönderdi.

Davetlilerin gönüllerince eğlendiği gecede mahalli Sanatçı Mehmet Korkmaz yer alırken, Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu kulübe desteklerinden dolayı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’a ve Yazıcıoğlu ailesine plaket verdi.

Belediye Başkanı adına plaketi alan Kdz. Ereğli Belediyespor Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay ‘Kaan kardeşimiz çok güzel işler başarıyor. Kısıtlı imkânlarla büyük başarılara imza atıyor. Her şeyden önce gençliğe fazlası ile hizmet ediyor. Gerek Ereğli Belediyesi olarak gerekse şahsım Ayhan Atay olarak Zonguldak Ereğli Spor’un her zaman yanındayız’ dedi.

Diğer yandan Yazıcıoğlu ailesi adına plaketi alan Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yazıcıoğlu ise ‘Kaan başkan bu işi amatörde en iyi yapanlardan bir tanesidir. Kendisini bu konuda takdir ediyorum. Emek veriyor, uğraşıyor. Bu işler zor işlerdir. Allah yardımcısı olsun. Bizlerde Yazıcıoğlu ailesi olarak Zonguldak Ereğli Spor’un yanındayız’ dedi.

Gecede konuşma yapan Eskişehirspor Alt Yapı Antrenörü Musa Devrim ise ‘Kaan başkan çok çalışkan ve gençler için emek veren emekçi bir başkandır. Ayrıca çalışmalarında amatör düşünmeyen ve profesyonel kulüplerle irtibat halinde bir başkandır. Bu gecede burada olmak beni ayrıca mutlu etti. Kısa sürede bu kadar genci bünyesinde toplayan Zonguldak Ereğli Spor’u yürekten kutluyorum’ dedi. Zonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman ise Eskişehirspor Antrenörü Musa Devrim’e kulübün formasını hediye etti.

Ayrıca düzenlenen geceye Eski TBMM Başkanı ve AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Mehmet Haberal, AKP Milletvekili Özcan Ulupınar ve Prof. Dr. Ercan Candan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, TÜFAD Zonguldak Şubesi kutlama telgrafı ve çiçek gönderdi.

 
Gösterim : 2210
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644233, Bugün: 4218 kez ziyaret edilmiştir.