Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2015 Perşembe 23:10
Çaylıoğlu'ndaki selin geliş anına ait görüntüler ortaya çıktı
Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde Haziran ayında meydana gelen sel felaketinin geliş anının güvenlik kameraları ortaya çıktı. Görüntülerde suların yükselmesi ile birlikte köy halkının araçlarını ve eşyalarını kurtarmak için çaba sarf ettiği görülüyor.

Ereğli' ye bağlı Çaylıoğlu köyünde 6 Haziran günü sabah saat 05.44 de meydana gelen sel felaketinde yüzlerce iş yeri ve ev sular altında kalmış, milyonlarca lira zarar meydana gelmişti. Köylerde mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerince kurtarılmış ve sel sularının çekilmesi ile birlikte köylüler yaralarını sarmaya çalışmıştı.

Yaşanan sel felaketinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde yağan yağmur sonrasında yükselen Çaylıoğlu deresinin taşacağını anlayan köylüler, yol kenarında bulunan araçlarını çekmek için çaba sarf ediyor. Bir vatandaş ise motosikletini son anda sel sularından kurtarırken, güvenlik kameralarını kaydeden iş yerinin sahibi ise sel sularına kapılan inşaat malzemelerini kurtarmaya çalışıyor. Sel sularına kapılan malzemeleri kurtaramayacağını anlayan ve sel suları ile baş edemeyen iş yeri sahibi kaçarak kendisini kurtarıyor.

 
Gösterim : 1413
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547861, Bugün: 1966 kez ziyaret edilmiştir.