Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba 14:57
Anne ve babasını kısa süre önce kaybeden 52 yaşındaki kadın 4 gündür kayıp
Kocaeli'nin Başiskele İlçesi Yenimahalle Mahallesi numara 11’deki evinden 23 Ocak tarihinde ayrılan 52 yaşındaki Havagül Gider’den haber alınamıyor. Eşi ve ailesi, kısa bir süre önce anne ve babasını kaybeden, bazı psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen Havagül Gider’in hayatından endişe ediyor.

Kocaeli'de 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen Havagül Gider’in Ereğli İlçesi’nde olabileceği bildirildi. Havagül Gider'in Ereğli'de yaşayan yeğeni Volkan Demirel(38) halasının Kocaeli başta olmak üzere Ereğli ile gidebileceği her yerde aradıklarını söyledi. Volkan Demirel halasının psikolojik sorunları olduğunu ve telefonu kimliği ile özel eşyalarını almadan bir miktar para ile çıktığını, hayatından endişe ettiklerini kaydetti.

Halası Havagül Gider'i, eniştesi Erol Gider'in İzmit başta olmak üzere yakın il ve ilçeler başta olmak üzere gidebileceği her yerde aradığını, diğer akrabalarının da İstanbul'da aradıklarını ifade etti. Halasının Ereğli'ye de gelebileceğini düşüncesi ile aramaya başladıklarını kaydeden Demirel, "Halam Cuma günü saat 13.30'dan bu yana kayıp. Sinir hastalığı var. Buraya gelebileceğini de düşünüyoruz. Nereye gittiği belli değil. Ereğli, İzmit, İstanbul, Düzce, Ankara başta olmak üzere bir çok yerde halam aranıyor. Eşi ile sorunu olduğunu tahmin etmiyorum. Ancak psikolojik sorunları vardı. Hayatından endişe ediyoruz. Görenlerin insaniyetlik namına, bize eşine ya da emniyet ve Jandarma ekiplerine haber vermesini istiyoruz. Halam benim sesimi duyuyorsa gelsin. Başka bir şey istemiyoruz." dedi.

Havagül Gider’in telefonla ulaştığımız eşi Erol Gider ise Cuma gününden bu yana uyku uyumadıklarını söyledi. Erol Gider konuşmasında, “Cuma günü, Cuma namazımı kılmak için camiye gittim. Eve döndüğümde, eşim Havagül paltosunu alarak evden ayrılmış. Kısa sürede anne ve babası başta olmak üzeri bazı aile fertlerini yakın zamanlarda kaybetti. Bu durum ona çok ağır geldi, bu yüzden bazı psikolojik sorunlar yaşıyordu. Eşim’in Ereğli’deki akrabaları ile görüştük, gören duyan olmamış. Polisle birlikte 4 gündür İzmit kazan biz kepçe arıyoruz. Geçebileceği güzergahlardaki tüm güvenlik kamera görüntülerini izledik, bir ize rastlanmadı. Havagül’ün Ereğli’ye gelebileceği ihtimali üzerinde yoğunlaştık. Cuma gününden bu yana uyku uyumuyoruz, perişanız. Görenlerin, insanlık namına haber vermesini rica ediyorum” diye konuştu.

Perişan koca, eşine dön çağrısında da bulunarak, “Haberi görürsen, ne olur geri dön. Biz bu güne kadar her zorluğu beraber aştık. Beni yalnız bırakma, ne olur geri dön” dedi. Hayatından endişe edilen Havagül Gider’i görenlerin, 0541 490 25 63 numaralı telefonun aranması istendi.

Diğer yandan Erol Gider, eşine ulaşmak amacıyla hazırladığı kayıp ilanını sosyal medya ve cep telefonundan herkese göndererek arama çalışmalarına yardımcı olmalarını konusunda ricada bulunduğunu da kaydetti.

 
Gösterim : 1415
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552301, Bugün: 2244 kez ziyaret edilmiştir.