Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2014 Cuma 19:50
Doktor Bu Ne?
Tarih 18 Mart 2014. Yer Karadeniz Ereğli. Yerel seçimlere çok az bir zaman kalmış. Siyasi partiler ve adaylar son kozlarını oynuyorlar. Özellikle medya kanadında adaylar bir birilerinin gardını düşürmek için akla gelmedik haberler yapıyor ya da yaptırıyorlar. Hem de gelecek günleri hiç düşünmeden.

İşte bu adaylar arasında bu gafa en çok düşen ise Ereğli Belediyesini renklerine katma heveslisi AK Partinin CHP'den devşirdiği adayı Dr. Hüseyin UYSAL. Siyasette acemi olan UYSAL ve ekibi 20 yıldır bu kenti yöneten deneyimli belediye başkanı Halil POSBIYIK'ı devirmek adına türlü hesaplar yapıyorlar. Hesap yapıyorlar yapmasına ama, bazen de yaptıkları hesabın ileride kendilerini çok daha komik duruma düşürebileceğini göz ardı ederek.

SEÇİM ZAMANI ATIŞ SERBEST!

UYSAL seçim öncesi Ören Yenimahalle mevkiinde bulunan basit bir tahta köprünün üzerine çıkıp poz vermiş! Belli ki medya desteği ile sözde bu köprüyü bahane edilerek Ereğli'nin iyi yöneltilmediğini, kendisi geldiğinde bu tip görüntülere meydan verilmeyeceği olgusu yaratılmak istenmiş. İstenmiş istenmesine de seçim sonrası bu görüntüler çok çabuk unutuluvermiş taze Belediye Başkanı tarafından.

Seçimden sonra bir daha o mahalleye gitti mi bilinmez ama biz Gazete Ereğli olarak gittik, o tahta köprüyü bulduk ve hiçbir değişikliğe uğramamış köprüyü fotoğrafladık. Ve soruyoruz; "Dr. Bu ne?"

EREĞLİ HALKI BÖYLE BİR SİYASETİ HAKETMİYOR

Seçimlerde birilerini karalamak adına şimdi düştükleri duruma oturup ağlaması gerekenlere bir çift sözümüz olacak. Tarihi kültürü çok eskilere dayanan ve günümüzde ise adından her platformda övgü söz ettirilen Karadeniz Ereğli ev Ereğli halkı böyle yoz bir siyaseti hak etmiyor. Seçimlerden önce bu köprüyü oradaki halka yakıştıramayıp seçim propagandanıza alet ettiğiniz gibi o köprüyü modern bir hale getirmesini de bilmelisiniz... Ya da en azından çıkıp halka o gün o köprünün üzerinde neden fotoğraf çektirdiğinizin izahatını veriniz...

 
Gösterim : 3444
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549006, Bugün: 3111 kez ziyaret edilmiştir.