Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2014 Cuma 21:11
ORMANLI KÖPRÜ YOLU ASFLATLANIYOR.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, Karayolu yetkililerinin Ormanlı Belde Köprüsü yolunda bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarına bugün yeninden başlamasına önemli katkılarda bulunan AK Parti Kdz. İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’a teşekkür etti.

Üstün, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Ramazan bayramı öncesi ve sonrası Ormanlı ’ya sık sık gelerek, bölge halkı ile kucaklaşan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır’ın söz konusu yolun, yağan son yağışlar ve sel felaketi nedeniyle yeniden bozulması üzerine bu konudaki şikâyetlerini ilettiklerini ve Çakır’ında bu taleplere kayıtsız kalmadığını kaydetti.

Çakır’ın söz konusu yolun yapılması için Karayolu 15. Bölge Müdürlüğü yetkilerini devreye soktuğunu ve çalışmalara bugün itibariyle başlandığının müjdesini veren Üstün, Çakır’ın kendilerine verdiği sözü tuttuğunu kaydederek şunları söyledi:

“Ereğli- Devrek arasındaki yol hattında yer alan Ormanlı belde köprüsü giriş yolunun 1 Km’lik mesafesi yağan son yağışlar ve sel felaketi sebebiyle bozulmuştu. İlçe Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçim süreci nedeniyle Ramazan Bayramı öncesine ve sonrasında sık sık geldiği ve bizzat tanık olduğu yol konusunda bizim ve yöre halkımızın istekleri ile derhal girişimde bulundu ve Karayolları yetkilerinden yolun yapılması noktasında girişimlerde bulunmasını talep etti. Yetkilerle yapılan görüşmeler üzerine, Sayın Çakır bizlere Cuma günü için yani bugün yola başlanacağını söylemişti. Söz verdiği gibi de, söz konusu yolda karayolları ekipleri onarım- bakım ve asfaltlama çalışmalarına başladı. 2-3 gün içerisinde 1. Km’lik bozuk alan ve çevresi tamamlanarak, sürücülerin hizmetine girecek.

Bu konuda Ormanlı halkın beklentilerine yanıt veren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır’a, AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Hamdi Uçar’a, bölge Milletvekillerine ve tüm yetkililere Ormanlı halkı adına teşekkürü bir borç biliyoruz.”

 
Gösterim : 1460
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642329, Bugün: 2314 kez ziyaret edilmiştir.