Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2023 Perşembe 19:25
BALBALOĞLU Türk Metal’de….
Seçim gezilerini yoğun bir şekilde sürdüren İYİ Partili Vekil adayı Evrim BALBALOĞLU bugün bölgenin en güçlü işçi temsilcisi olan Türk Metal Sendikasını ziyaret etti.

“Emek En Büyük Değerdir” anlayışı ile çıktığımız yolda; Ülkemizde ve Karadeniz Ereğlimizde işçinin en büyük temsilcisi Türk Metal Sendikası Şubesini ziyaret ettik.” Diyerek bir basın açıklaması yapan BALBALOĞLU ziyareti hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

BALBALOĞLU’nun Türk Metal Sendikası ziyareti ile ilgili açıklaması şu şekilde;

“Emek En Büyük Değerdir” anlayışı ile çıktığımız yolda; Ülkemizde ve Karadeniz Ereğlimizde işçinin en büyük temsilcisi Türk Metal Sendikası Şubesini ziyaret ettik.

Sendika yöneticileri tarafından oldukça sıcak ilgi ile karşılandığımız ziyarette, öncelikle; yeniden Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesi vesilesiyle, Sayın Yusuf Ziya Odabaş’ı kutladık, başarılarının devamını diledik.

Yine, Türk Metal Şube Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Sayın Yakup Yılmaz’ı bir kez daha kutladık.

Sayın Odabaş ile ülke ve bölge gündemine ilişkin sohbetlerde bulunduğumuz ziyaretimizde, Millet İttifakı iktidarında “Emeğin En Büyük Değeri” olan işçilerimizin temsilcisi sendikalar ile birlikte yapacağımız çalışmalardan bahsettik.

Gerçekleştirdiğimiz ziyarete yaptığımız görüşme; gerek Millet İttifakı, gerekse Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti olarak ne kadar doğru yolda ilerlediğimizin bir kez daha göstergesi oldu.

İlgi ve alakalarından dolayı Sayın Odabaş’a, Sayın Yılmaz’a, değerli yönetim kurulu ve iş yeri temsilcilerine teşekkür ediyor, bu vesile ile tüm işçi sınıfının Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz.

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine 25 gün kala, Sendika ziyaretimiz ardından seçim çalışmalarımızı Karadeniz Ereğlimizde kafelerde halkımızı ziyaretlerle sürdürdük.

Bir yandan kısa mesajlar ilettiğimiz seçim broşürlerimizi dağıttığımız vatandaşlarımız ile sohbetlerimizde beklentilerini aldık, önerilerini dinledik.

Başta “Z Kuşağı” olmak üzere gelecek neslimiz gençlerimizin ne kadar birikimli, duyarlı ve samimi olduklarını bir kez daha gururla gördük.

Bu duygularla sürdürdüğümüz çalışmalarımızın olumlu sonucunun, 14 Mayıs’ta karşılık bulacağına olan umudumuz kat be kat arttı. Sevgi ve saygılarımızla… 20.04.2023

OP. DR. EVRİM BALBALOĞLU

İYİ PARTİ ZONGULDAK

1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI

 
Gösterim : 411
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625909, Bugün: 3867 kez ziyaret edilmiştir.