Kayıt Tarihi: 7 Temmuz 2022 Perşembe 22:17
YAPICI KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
Kdz. Ereğli Kaymakamı yapıcı Ereğlililerin Kurban Bayramını kutladı. Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın Mehmet YAPICI’ nın “ Kurban Bayramı ” dolayısıyla yayınlamış olduğu mesaj aşağıda yer almaktadır.

Bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mübarek Kurban Bayramı'nın, tüm vatandaşlarımıza, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bu önemli günlerde insanlarımız ortak değerler etrafında kenetlenmeli hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermelidirler. Bu bakımdan bayramlara yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır.

Kurban Bayramı’ nda vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum.

Bu vesileyle; sevgili Karadeniz Ereğli’li hemşehrilerimin, bütün kamu kurumlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, şehit yakınları ve gazilerimizin ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.

 
Gösterim : 566
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553628, Bugün: 3571 kez ziyaret edilmiştir.