Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı 23:46
BAŞKAN POSBIYIK, FESTİVAL SANATÇILARINI AÇIKLADI
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak sanatçıları açıkladı. Bu yıl festivali 4 güne çıkardıklarını söyleyen Başkan Posbıyık, 21 Temmuz Folklor Gösterileri, 22 Temmuz Sefo, Gülşen, Edis, 23 Temmuz Melek Mosso, Haluk Levent, 24 Temmuz akşamı Madrigal, Koray Avcı ve Yıldız Tilbe’nin sahne alacağını açıkladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 21-22-23-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak 22. Sevgi, Barış, Dostluk Festivali’nde yer alacak etkinlikler için ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi, festivale katılacak sanatçıları açıkladı.

Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Posbıyık, bu yıl festivali 4 güne çıkardıklarını, 21 Temmuz’da Ulusal ve Uluslar arası Folklor gösterileriyle festivalin başlayacağını söyledi. Başkan Posbıyık, 22 Temmuz Sefo, Gülşen, Edis, 23 Temmuz Melek Mosso, Haluk Levent, 24 Temmuz akşamı Madrigal, Koray Avcı ve Yıldız Tilbe’nin sahne alacağını açıkladı.

STK’LAR 25 MAYIS’A KADAR GÖRÜŞ BİLDİRECEK

Toplantıda katılımcılara görüş ve fikirlerini soran Başkan Halil Posbıyık, şunları söyledi:

Başkan Posbıyık, Festival hazırlıklarının iyi bir noktaya geldiğini belirterek; “2013 yılında ‘1994 yılında başladık festivale. O günden beri hep söylüyorum. Bu festival benim değil, tüm Ereğli halkının. Amacımız kentimizi en iyi şekilde tanıtmak. İlçemizdeki STK’larla festival öncesi bu toplantıyı o yüzden yapıyoruz. Sizlerinde görüşlerini, fikirlerini alıyoruz. Bu yıl yine çok güzel bir festival yapacağız. Pandemi nedeniyle insanlar festivali özledi. Sosyalleşmeyi özledi. En iyi festivali yapmak için tüm gayretimizi gösteriyoruz.”

Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, festival programında yer alacak konularla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

 
Gösterim : 665
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548653, Bugün: 2758 kez ziyaret edilmiştir.