Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2021 Çarşamba 20:21
POSBIYIK PTT’NİN AÇILIŞINDA TÖREN ALANINI TERK ETTİ
PTT Kdz. Ereğli Müdürlüğü’nde düzenlenen resmi açılış töreninde, kurdele kesimi öncesinde Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık töreni terk etti.

PTT Kdz. Ereğli Müdürlüğü’nde bugün öğle saatlerinde resmi açılış töreni düzenlendi. Kurdele kesimi öncesinde sırasıyla PTT Genel Müdürü, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz konuşma yaptı. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise kendisinin Ereğli halkını temsil ettiğini ve konuşma hakkı verilmediğini belirterek; “Ereğli’ye hizmet edenlerin temsilcisi olarak bana burada söz verilmediği için açılış kurdelesini kesmeye kalamayacağımı belirtmek isterim.” dedi ve tören alanından ayrıldı. Yaşanan bu olayın ardından açılış kurdelesi, PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile Kaymakam Mehmet Yapıcı ve BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı tarafından kesildi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BAŞKAN POSBIYIK’A DESTEK YAĞDI

Öte yandan yaşanan bu duruma sosyal medyadan tepki gecikmedi.

Bir grup vatandaş sosyal medya üzerinde, #BizEreğliliyiz Hashtag açarak

'-Kimse Ereğli halkını yok sayamaz.

-Halil Posbıyık Ereğli'dir.

-Ereğli'ye hasmane tutum içinde olanlara karşı her daim dik duran Başkan Halil Posbıyık’ın yanındayız.' cümleleriyle tepkilerini gösterdi.

 
Gösterim : 611
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21670816, Bugün: 521 kez ziyaret edilmiştir.