Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2021 Cumartesi 19:43
ÇORUMLUOĞLU, MERKEZE ALINDI…
Konuşmaları ve çalışmaları ile gündem olan Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu kızağa çekilerek Vali Yardımcısı oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

Buna göre Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun yeni görevi İzmir Vali Yardımcılığı oldu. Trabzon Vali Yardımcısı Mehmet Yapıcı ise Karadeniz Ereğli’nin yeni Kaymakamı olarak atandı. Sosyal medyada çok konuşulan bir dönem Ereğli Kaymakamlığı yapan İsmail Çorumluoğlu’na Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli TSO Başkanı Aslan Keleş, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü kılıç’ın da aralarında bulunduğu Ereğli’deki bazı yöneticiler açıklamalarda bulunarak Çorumluoğlu’na destek mesajları vermişlerdi. Zonguldak Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan’ın yeni görevi ise Zonguldak Valiliği Hukuk Müşavirliği oldu.

 
Gösterim : 728
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21672985, Bugün: 2690 kez ziyaret edilmiştir.