Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:41
BOZKURT: “KURBAN, CÖMERTLİK VE DAYANIŞMADIR”
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; bayramların sevgi, dostluk ve kardeşlik ikliminin yeşerdiği, yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bozkurt; “Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı, mutlu, güvenli ve huzurlu bu güzel atmosferi hayatımızın her gününe taşıdığımız takdirde varamayacağımız hedef, aşamayacağımız engel olmayacaktır” dedi.

Bozkurt, mesajında şunları kaydetti:

“Sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, dostlukların tazelendiği, hayatımızda müstesna bir yere sahip olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban; cömertliktir, dayanışmadır. Yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların sona erdirildiği bayramlar, ortak dayanışma arzumuzun ve birlikte yaşama sevincimizin tesis edilmesine emsalsiz katkılar sağlayan istisnai günlerdir.

Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günlerde yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlıları, yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı, huzurevinde yaşamını sürdüren büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, hastalarımızı ziyaret ederek, onları hatırlamak, acılarını paylaşmak hepimizin insani görevi olup, sıcak ilgi ve şefkatimizi onlara hissettirmek en önemli sorumluluklarımız arasındadır.

Bu duygularla, canını vatanın ve milletin bekası için feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Kıymetli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, Yüce Rabb'imden birliğimizi, kardeşliğimizi daim kılmasını, milletçe daha nice bayramlara huzur ve barış içinde ulaşmayı nasip etmesini diliyorum.”

 
Gösterim : 570
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549676, Bugün: 3781 kez ziyaret edilmiştir.