Kayıt Tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba 21:10
ERDEMİR İŞÇİ ALIMI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Ereğli ve ülke kamuoyunda büyük ilgi uyandıran ve ERDEMİR ana kapsında büyük kuyruklara neden olan işçi alımı konusunda ERDEMİR bir açıklama yaptı.

Başvuruların 16 Nisan 2021 tarihine kadar süreceği de bildirilen açıklamada şunlara değinildi.

İşe alımlarını, stratejileri ve hedefleri doğrultusunda belirlediği ihtiyaçlara uygun olarak gerçekleştiren Erdemir hali hazırda çeşitli işletme ünitelerinde saat ücretli statüde görev yapmak üzere işe alım prosedürlerini yürütmektedir.

Erdemir; bölgemizdeki meslek liselerinin metalürji, makine, metal, elektrik/elektronik ve endüstriyel otomasyon, meslek yüksek okullarının metalürji/döküm, metal, makine, elektrik/elektronik, kontrol ve otomasyon bölümlerinden mezun, 18-25 yaşları arasında, tercihen askerliğini yapmış, uygulanacak sınavlarda ve değerlendirmelerde başarı sağlayan adaylar arasından ihtiyacı çerçevesinde işe alım gerçekleştirecektir. Başvurular Erdemir Ana Kapı’dan form doldurulmak suretiyle alınmakta olup, başvuru esnasında pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, maske ve mesafe konusunda gerekli tüm önlemlerin alınmasına dikkat edilmektedir. Başvurular 16 Nisan 2021 tarihine kadar alınmaya devam edilecektir.

 
Gösterim : 1225
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552415, Bugün: 2358 kez ziyaret edilmiştir.