Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2020 Perşembe 19:49
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNİ KABUL ETTİ!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ı kabul etti.

Zonguldak’ın ekonomik durumu ile ilgili olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hazırladıkları, “Zonguldak Ekonomi Raporu”’nu ilettiklerini söyleyen CHP Zonguldak Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada şunları ifade etti;

ZONGULDAK EKONOMİ RAPORU

“Geçtiğimiz haftalarda seçim bölgemiz olan Zonguldak’ta il, ilçe ve belediye başkanlarımız ile yoğun bir çalışma yürüttük. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamının, Covid -19 sürecinin ve dövizdeki yükselişin Zonguldak’taki reel sektöre, üretim ve istihdama yansımalarını, ilimizde yaşanan ekonomik sorunları ve çözüm yollarını tespit etmek amacıyla “Üreten Türkiye’” nin en önemli temsilcileri olan değişik sektörlerden işletmelerimiz ile Sanayi ve Ticaret odalarımıza bir dizi ziyarette bulunduk. Hem işletmelerle ilgili olarak bilgi aldık, hem de yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dinledik. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza yaptığımız ziyaretlerde de, Zonguldak ve ilçelerindeki ekonomik duruma ilişkin değerlendirmelerini, Zonguldak ekonomisini büyütüp, istihdam sağlayabilecek yeni yatırımlarla ilgili olarak tespit ve önerilerini dinledik. Tüm bunları da “Zonguldak Ekonomi Raporu” olarak hazırlayıp, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ilettik. CHP olarak her zaman “ Üreten Türkiye’nin” yanındayız. Zonguldak ve ülke ekonomisinin sorunlarının çözülmesi, üretim ve istihdamın büyümesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu amaçla önümüzde ki günlerde de “ Üreten Türkiye” nin temsilcilerine yönelik ziyaret ve çalışmalarımız artarak devam edecek.

 
Gösterim : 863
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553591, Bugün: 3534 kez ziyaret edilmiştir.