Kayıt Tarihi: 6 Eylül 2020 Pazar 22:08
Bozkurt: "Kazanımlarımız artacak, kaybettiklerimizi geri alacağız"
Kdz. Ereğli AK Parti Kdz. Ereğli İlçesi 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Fatih Çakır'ın aday olmadığı kongreye tek liste ile gidilirken yeni ilçe başkanı Saffet Bozkurt oldu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçesi 6. Olağan Genel Kurulu, Gülüç Beldesi'ndeki Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongreye çok sayıda delege ve partili katıldı. İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun'un konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de bir konuşma yaptı.

Kandemir, konuşmasında şunları söyledi:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; "EREĞLİ'ME ÇOK SELAMLARIMI İLET"

"Cuma günü Genel Başkanımızla bu hafta yapacağımız kongreleri değerlendirirken, 'Cumartesi günü Nevşehir Merkez ilçede, sonrasında da Pazar günü Zonguldak’ta Ereğli’de olacağım' demiştim. 'Ereğli'me çok selamlarımı ilet, özledik geleceğim” dedi. Ereğli sadece Zonguldak’ın değil Türkiye’nin gözdesi. Biz aşığız bu topraklara. Cumhurbaşkanımız selam gönderirken sesindeki heyecanını hissettim.

SADECE TÜRKİYE DEĞİL...

AK Parti siyasi hareketin mevkilerin geçiciliğine inanan dava hakkıyla kuşanmış, adaleti vefayı fedakarlığı çalışkanlığı ama en çok inanmışlığı işin merkezine koyan işe bakarken isimlerin önündeki sıfata değil olduğu yolda istikametine bir kadro hareketidir. 19 Senede halen daha bu millete söyleyecek çok sözü olan mutu olmaya devam eden sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı coğrafyalarında mahsun ve itilmiş her bir yüreğin, dini, dili, ırkı ne olursa olsun umudu haline gelmiştir.

İMAN VARSA İMKAN VAR

Bizler inançla yaparız yaptığımız işi. Onun için Cumhurbaşkanımız iman varsa imkan da vardır diyor. Yol yürürken öyle yürünmüş yollardan değil kendi yolumuzu kendimiz açacağız. Biliyoruz ki yürüdüğünüz yollar konforlu ise kaybolmuşsunuz demektir. Biz Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu memlekete bu millete nasıl hizmet ederiz derdini ve gayesinde gece gündüz çalışıyoruz. Hangi engel çıkartılırsa çıkartılsın önümüze, hangi sınavla karşılaşırsak karşılaşalım diyoruz ki göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bize tarif edilen yerde durmayacağız. Bize düne kadar had bildirenlerin o parmaklarını geri iade edeceğiz, ettik, etmeye de devam edeceğiz.

BU MİLLETE BORCUMUZ VAR

18 senede çok sınanmalarla karşılaştık. Çok badireler atlattık. Allaha hamdolsun her defasında milletimizin teveccühü ile teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile o badirelerin içerisinden çıkmayı bildik. Şimdi dönüyoruz ve biliyoruz ki öyle 2023 kolay olmayacak. Türkiye iddiasını arttırdıkça hedeflerini daha yükseğe koydukça sınavlara tabi tutulacak. Bizim birliğimize ihtiyacımız var. Teşkilatlarımız bugün Ereğli’den muhteşem bir tablo verdiler. Gerçekten şükranlarımı sunuyorum. Çok heyecanlandığımı özlenen bir tabloyu burada gördüğümü yürekten ifade ediyorum. Genel Başkanımıza da arz edeceğim. Kongre değerlendirmesini de yaparken bu coşkuyu ve muazzam birlikteliğini kendisine aktaracağım. Dava arkadaşlarım kötülükleri bitirmek mümkün değildir ama iyilikleri arttırabiliriz. Biz bu ülkeye sevdalıyız biz bu millete sevdalıyız, bize oy versin vermesin hangi mezhepten meşrepten olursa olsun bu coğrafyaya bu millete borcumuz var. Gayret gösterip mücadele edeceğiz. Ereğli sadece Zonguldak’ın değil Türkiye’nin gözdesi. Burada biz aşığız bu topraklara.

DAHA ÇOK ÇILGIN PROJELERİMİZ VAR

Nitelikli arkadaşlarımız yetişiyor. Bu teşkilat tertemiz pırıl pırıl insanlar yetiştiriyor. Birbirimize sahip çıkacağız çünkü bizim yapacağımız çok iş var. Bizler şuna inanıyoruz diyor ki cesareti olamayanlar büyük düşler kuramayanlar toplumsal dönüşümleri sağlayamazlar. Bu millete olan aşkımız ile sevdamız ile gece gündüz mücadele edeceğiz. Daha çok çılgın projemiz var. Çünkü bizim cesaretimiz var. Gayret göstereceğiz evvelallah içinden yetiştirildiği Tayyip Erdoğan liderliğinde çok büyük başarılar elde edecektir. Adalet bizim heyecanımız ve aşkımız. Bunu yapmak için çalışacağız, gayret göstereceğiz. Teşkilatlarımız bugünden itibaren işte bu coşku ve heyecanı sahaya yansıtması lazım. Eğer biz milletimiz bize bir ders vermiş ise kendimizde buluruz kabahati. Şapkamızı önümüze koyarız neyi eksik anlattık nerede yanlış yaptık bizim kabahatimiz nedir diye kurmaylarla kafa kafaya verir ve bir yol haritası çıkartır. Burada muhteşem bir heyecan gördük.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOY, BİZ SENİ ALKIŞLARIZ

Diğer partilere benzemeyiz biz. Dudaklarının ucu ile sevilenlere benzemeyiz biz. AK Parti yaptı diye alkışlayamayanlara benzeyemeyiz biz. Deriz ki ya kim olursa olsun taş üstüne taş koy arkadaş. Taş üstüne taş koy biz seni alkışlarız. Ama millete ihanet ederseniz karşınızda bizi bulursunuz. 19 senedir işte bu heyecanla mücadele ediyor AK Parti. Onun için Tayyip Erdoğan hala bizim milletimizin değil tüm coğrafyanın umudu. Başımızda çok büyük bir lider var. Bazen şöyle tarihin akışı içerisinde şahit olanlar o akışa rol alanlar sorumluluk üstlenenler yaptıkları işin kıymetli olduğunu bilirler ama neye tekamül ettiklerini göremeyebilirler.

KENETLENECEĞİZ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında dünyanın en iddialı ülkesi arasına sokmuş olacağız ve göreceğiz 2020 yılında ardı ardına genel başkanımızın müjdeleri gelecek. Göreceksiniz 2021 daha güzel olacak, 2022 daha güzel olacak. Bizim bir hayalimiz var. Bu millete bir borcumuz var. Allah’ın izniyle peşine düşecek hangi engelle karşılaşırsak karşılaşalım onu geçecek ve ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. Burada vazife bizim teşkilatlarımıza düşüyor. İstirhamımım ayrılığa gayrılığa düşmeden aramıza kötüyü kötülüğü sokmadan el ele gönül gönüle bu millete olan borcumuzu birlikte ödeyelim. Burada yaşadığımız şu birlik ve beraberlik tablosunu Türkiye’nin dört bir tarafına yayarak inşallah kenetleneceğiz."

"SEN, BEN, O YOK; ÜLKE, EREĞLİ VE AK DAVA VAR"

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı olan Saffet Bozkurt da birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, "Türkiye'de AK Parti'nin 19 yıllık iktidarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devlet millet dayanışması ile hizmetler zirveye ulaştı. AK Parti 19 yıllık iktidarında her türlü sıkıntının karşısında Erdoğan'ın liderliğinde dik duruşunu sergilemiş, demokrasi dışı girişimleri milletimiz ile birlikte bertaraf etmiştir. Türkiye kendisi üreterek ayağımıza pranga olan terör örgütlerini yok edecek düzeye getirmiştir. Sahada basit oyuncu değil oyun kuran ve sonuçlandıran güçlü bir Türkiye var. Bölgesel güç olma yolunda ilerlemekteyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde temsil ederek teslim aldığı bayrağımızı daha iyiye götüreceğiz. Kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırarak, partimizi bölgemizde güçlü hale getireceğiz. Sen, ben, o yok. Ülkemiz, Ereğli var AK dava var. 19 Yıllık AK Parti iktidarında ulaşımdan sağlığa eğitimden pek çok konuda hizmetler yapıldı. Ereğli'nin gelişmesi insanların daha refah içinde yaşaması için çalışacağız. Kazanımlarımızı arttıracak, kaybettiklerimizi geri alacağız" şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU ŞÖYLE

Ahmet Küçük, Fadime Doğru, İbrahim Sezer, Ömer Yazıcıoğlu, Hanife Kaya, Ahmet Demir, Kadir Çaygeç, Nuriye Topaloğlu, Mehmet Yiğitoğlu, Satılmış Kutucu, Muhammet İkbal Çakır, Mustafa Kalkan, Nurgül Kızılaslan, Kemal Demirtaş, Talip Seyhan, Şakir Başol, Derya Demiriz, Nusret Burak Öztürk, Nevzat Tarakçı, Necati Akdeniz, Zelkif Öztürk, Mustafa Güldalı, Halil Kırtay, Turgut Tanyıldız, Hakan Eroğlu, Yakup Akkaya, Şenol Akyol, Muhammet Mücahit Andiç, Celal Zeybek.

 
Gösterim : 1141
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642129, Bugün: 2114 kez ziyaret edilmiştir.