Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2020 Pazartesi 18:40
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu'ndan bir ilk daha!
Ereğli'de aaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Western Union, artık PTT ve bankalardan sonra Ereğli’de Yazıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet verecek.

1851 yılında Amerika’da telgraf şirketi olarak kurulan ve bugün dünyanın hemen hemen bütün ülkelerinde faaliyet gösteren Western Union, artık Ereğli’de PTT ve bankalardan sonra Yazıcıoğlu Şirketler Grubu bünyesinde de hizmet verecek.

Temel faaliyet alanı para transferi olan Western Union Şirketi, yaygın servis ağı ile dakikalar içerisinde para gönderim hizmeti sunuyor. Özellikle memleketinden uzak çalışan işçilerin ailelerine para göndermek için tercih ettiği bir hizmet olan Western Union, evlerinden uzakta çalışmak ve yaşamak zorunda olanların hayatlarına olumlu katkılarda bulunuyor. Ereğli’de ilklerin öncüsü olan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu ise artık bu hizmeti PTT ve bankalardan sonra siz değerli Ereğli halkının hizmetine sunuyor.

Türkiye'nin lider pırlanta markası ZEN’in Zonguldak Ereğli Bayiliğini de yapan Yazıcıoğlu Kuyumculuk, her zaman olduğu gibi güler yüzlü ve deneyimli personeliyle artık Western Union Bayiliği ile de Ereğli ve bölge halkına hizmet veriyor.

 
Gösterim : 8812
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547938, Bugün: 2043 kez ziyaret edilmiştir.