Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2020 Cumartesi 19:24
BÖYLE OLUR AKTAR’IN GAZETECİYE KUTLAMASI!
Gazete Ereğli’nin yeni yaşına kutlamalar tüm dünyada ve ülkemzide de etkisini gösteren Korona Pandemisi dolayısı ile genelde sosyal medya üzerinden gerçekleşse de, bazı eş ve dostlarımız sosyal mesafe kurallarına ve korunmaya da dikkat ederek geleneksel yöntemlerle de kutlamaya devam ediyorlar.

Gazete Ereğli’nin 23 Nisan 2020 günü 13 yaşının bitip yeni 14. Yayın yılına başlaması dolayısı ile kutlamalar hızla devam ediyor. Gerek sosyal medya, gerek çiçek yollayarak, gerekse de bizzat arayarak gazetemizin yeni yaşını kutlayanların yanı sıra gazetemizin ofisine gelerek kutlama yapanlar da oluyor.

Korona salgını dolayısı ile gerekli tedbirler alınıp sosyal mesafenin korunduğu bu kutlamaların birini de ilçemizde renkli kişiliği ile de tanınan AKTAR Vahap AKBULUT gerçekleştirdi.

BÖYLE OLUR AKTAR’IN GAZETECİYE KUTLAMASI!

Ereğli ve diğer illerde de bir çok şubesi olan VHP Bitkisel Ürünlerin sahibi işadamı/Aktar Vahap AKBULUT her ne kadar sosyal medya aracığı ile yeni yaşımızı kutlasa da bu koronalı günlerde haber akışını sağlamakla görevli olan biz basın mensuplarının ne kadar zor bir iş yaptığını bilerek çam sakızı çoban armağanı “Kolonya, Sabun ve Beta Glukan” adlı takviye edici gıda dan oluşan hediyelerini bize takdim etmeye, bu vesile ile de bir kez daha gazetemizin yeni yaşını kutladılar.

Ziyaretin kısası makbul olur diyerek branşına istinaden Korona ve bağışıklığımızı arttırmak adına neler yapılabileceği hakkında tecrübesinden faydalandığımız çok kısa muhabbetinin ardından ziyaretini sonlandıran sn. Vahap AKBULUT’a bu ince düşüncesinden dolayı Gazete Ereğli ailesi adına duyduğumuz memnuniyeti buradan kamuoyu ile paylaşmak istedik. İyi ki varsınız…

 
Gösterim : 8616
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550290, Bugün: 233 kez ziyaret edilmiştir.