Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2020 Perşembe 15:45
Karakulak, yeniden başkan adaylığını açıkladı.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, 28 Mart’ta yapılacak genel kurulunda yeniden aday olduğunu açıkladı.

GELSENKİRCHEN – Yılmaz ADIYAMAN

Türkiye'de bir takım ziyaretlerde bulunan başkan Mehmet Karakulak, Gazete Ereğli Almanya Temsilcisi Yılmaz Adıyaman'a özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakulak, derneğin yeni ve güçlü kadrolarla daha iyi yerlere taşımak istediklerini belirterek, Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin daha da güçleneceğini söyledi. Karakulak, sadece Avrupa'da değil, Türkiye'de de dernek olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Karakulak, 28 Mart tarihinde yapılacak genel kongrenin şölen havasında geçmesini dilediğini de ifade ederek, üyelerin mutlaka genel kurula katılmasını istedi. Karakulak, her ne olursa olsun genel kurulda, kazanan tarafında dernek olacağına vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, şunları söyledi: “28 MART GENEL KURUL A DOĞRU !

Ömrümün son 14 yılında bu kadar zorlanmamıştım, Kasım 2019 da bu GECE GÖÇÜN 59 YILI benim final gecem olacak demiştim, meğer bir anda 90 kişi kapıya dikilince verilen emeğin karşısında boyun bükmekte varmış!

Bir Genel kurul daha ve yepyeni bir Dönem daha, hedef noktasına yaklaşırken insan ekibiyle başlattığı bir işi bitirmesi gerekiyormuş.

12.DÖNEM AVRUPA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ BAŞKAN ADAYLIĞIMI BU PAYLŞIMIMLA İLAN ETMİŞ OLUYORUM.”

 
Gösterim : 1183
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21505326, Bugün: 1223 kez ziyaret edilmiştir.