Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2020 Salı 21:56
ROTARY MESLEĞİNDE BAŞARILI 2 İSİM ÖDÜLLENDİRİLECEK
Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından düzenlenecek olan Meslek Hizmet Ödül Töreninde mesleğinde başarılı 2 isim ödüllendirilecek.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından düzenlenecek olan Meslek Hizmet Ödül Töreni 22 Şubat 2020 Cumartesi akşamı gerçekleşecek. Kulübün Halkla İlişkiler Komitesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, Meslek Hizmet Ödülleri etkinliğinin geleneksel hale geldiği hatırlatılarak şöyle denildi:

TOPLUMA ÖRNEK OLAN ÇABALAR…

Her yıl Rotary Kulüpleri tarafından gerçekleşen Meslek Hizmet Ödülleri, mesleklerinde üstün başarı sağlamanın da ötesinde çalışmalarıyla topluma örnek teşkil eden meslek insanlarının yada şirketlerin çabalarını ödüllendirmek amacıyla gerçekleşmektedir. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü de, geçmiş dönemlerde bir çok örnek isim yada kuruluşu bu anlamlı ödüle layık görerek, hem bu isimleri çalışmalarından dolayı toplum nezdinde takdir ederken, hem de vefa örneği göstermiştir.

ÖNCEKİ DÖNEMLERDE ÖDÜL ALANLAR:

Daha önceki yıllarda Erdemir Voleybol Takımı, Tuğamiral Türker Ertürk, Heykeltıraş Yaman Civan, İş İnsanı İrfan Erdem, Müzik Eğitmenleri Gülay-Suat Aykan, Özden Şekerleme ve Ahşap Ustası Hamit Fennibay gibi isimlere verilen bu ödül bu yıl da mesleğinde başarılı 2 değerli isme 22 Şubat Cumartesi akşamı Tims Fabrika’da takdim edilecek.

 
Gösterim : 1410
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21504946, Bugün: 843 kez ziyaret edilmiştir.