Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2020 Çarşamba 21:02
KELEŞ BİR DİZİ ÜYE ZİYARETİNDE BULUNDU…
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş Üye ziyaretlerine devam ediyor. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, beraberinde Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan ile birlikte bir dizi Üye ziyaretinde bulundular.

Kdz Ereğli Alfemo Mobilya Sahibi; Bir dönem önceki Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönem Meclis Üyemiz Sertan Yalçın’a ve Bir dönem önceki Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çivici; Çivicioğlu Makinaya ziyaret gerçekleştirildi,

Ardından Üyelerimiz Lazer Tuning sahibi Hüseyin Kirez ve Çağrı Keskin ziyaretinden sonra Minda Dekorasyon sahibi Hüseyin Bedir ve İncircioğlu İş Elbise ve ekipmanları sahibi Şeker İncircioğlu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş; Elimizden geldiği kadarıyla üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorunlarını önerilerini dinlemek ve sorunlarına çözümler üretebilmektir diyerek odamız mevcut gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

 
Gösterim : 13733
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551633, Bugün: 1576 kez ziyaret edilmiştir.