Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2020 Çarşamba 19:48
Gazeteciler, Müdür Çelik'e başarı dileğinde bulundu…
Ereğli ve Alaplı İlçelerinde görev yapan basın mensupları, bir süre önce Ereğli’ye atanan Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Çelik’i, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki makamında ziyaret eden gazeteciler, "Ereğli’ye hoş geldiniz. Görevinizde başarılar dileriz” dediler.

Ziyarette konuşan Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Gaziantep’li olduğunu ifade ederek, “Polis Akademisi mezunuyum. 3 yıl Zonguldak’ta görev yaptım. Son yapılan İl içi görevlendirmeler sonucu Ereğli İlçe Emniyet Müdürü olarak görevlendirildim. Ereğli, yüzölçümü ve nüfus bakımından Zonguldak’tan büyük. Bizler de mevcut personelimiz ve imkanlarımız dahilinde 7 gün 24 saat esasına dayalı olarak Ereğli halkının hizmetindeyiz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün yakın bir zamanda yeni yerine taşınacağı bilgisini veren Çelik, “Daha önce gündeme gelen Gülüç beldesindeki yer ile ilgili anlaşmaya varamadık. Yeni yerimiz Kepez Mahallesi’nde olacak. Sözleşmemizi yaptık. Mevcut binamızın yerine Hükümet Konağı yapılacağı için, yakın bir zamanda yeni yerimize taşınacağız” şeklinde konuştu.

Çelik ayrıca kendisini ziyaret eden basın mensuplarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, Emniyet Müdürü Çelik’e kendilerini tanıtarak çalıştıkları basın kuruluşlarındaki görevleri hakkında bilgi veren gazeteciler; asayiş haberlerinde karşılaştıkları sıkıntıları dile getirme fırsatı da buldular. Gazetecileri dikkatle dinleyen Çelik, kendisini ziyaret edenlerin genelde ‘trafik’ konusunda şikâyetlerde bulunduklarını belirterek; “Sizlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız. Asayiş haberlerinde karşılaştığınız sorunların giderilmesi adına Komiser arkadaşlarla toplantı yapacağım. Doğru bilgiyi bizlerden alabilmeniz adına gereken yapılacaktır. Tabii bazı soruşturma dosyalarının selameti için her konuda bilgi vermemiz mümkün olmuyor” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 
Gösterim : 12910
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21636739, Bugün: 6247 kez ziyaret edilmiştir.