Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2019 Cuma 20:02
İZMİR FUARINDA EREĞLİ STANDINA YOĞUN İLGİ
Dünya turizmine kapılarını açan İzmir Travel Turkey Fuarı’nda Kdz. Ereğli Belediyesi standı yoğun ziyaretçi akınına uğruyor, katılımcılara Ereğli tanıtılıp yöreye özgü ikramlarda bulunuluyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi 5-7 Aralık tarihlerinde düzenlenen 13. Uluslararası İzmir Travel Turkey Fuarı’na katılarak stant açtı. Fuarda 43 ülke temsil ediliyor.

Türkiye'den 36 ilden bin 300 kamu-özel kuruluşun katıldığı fuarda Belediyenin açtığı Kdz. Ereğli standı yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Fuarın ilk gününde Kdz. Ereğli standına, daha önce Zonguldak’ta da görev yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile Kdz. Ereğlili Prof. Dr. Erkan Sevinç ziyarette bulunarak, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli halkına selamlarını ilettiler.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, dünya turizmine kapılarını açan bu fuarın Kdz. Ereğli’nin tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu belirterek “Fuar yoğun ilgi görüyor. Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, Başkan Danışmanı Raif Tokel ve ekibimizle birlikte standımızı ziyaret eden katılımcılara tanıtım kitapları ve broşürler dağıtıyoruz. Özellikle Fetih Çınarları, Alemdar Gemisi, Uzun Mehmet, Cehennem ağzı Mağarası, Osmanlı çileği ve kent surları ile ilgili bilgiler veriyoruz. Misafirlerimize ayrıca fındık, Osmanlı çileği ve kabak tatlısı ikram ediyoruz” dedi.

 
Gösterim : 6215
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548086, Bugün: 2191 kez ziyaret edilmiştir.