Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Pazartesi 17:25
İTFAİYE HAFTASI BAŞLIYOR
İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 305’inci yılı ve İtfaiye Haftası, Kdz. Ereğli Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Programda, fotoğraf sergisi, şehir turu, temsili tatbikat var. 345 Fahri çocuk itfaiyeci ile kreşlerden gelen 150 küçük çocuk etkinliklerin parçası olacak.

129 yıldır Ereğli halkının hizmetinde olan Kdz. Ereğli Belediye İtfaiyesi, teşkilatın kuruluşunun 305’inci yılı ve İtfaiye Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenlenen etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

25 Eylül-1 Ekim arasında yapılacak etkinlikler 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk anıtına çelenk koyma törenleri ve protokol konuşmaları ile başlayacak. İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş programla ilgili şu bilgileri verdi:

“305 yıldır yanınızdayız. Zor durumda kaldığınız her an yanınızda olmaya devam edeceğiz. Doğal afetler, yangınlar, kazalar, sevdiklerinizi sizden almasın diye çalışıyoruz. Duyarlılığımız ve çalışma alanımız yalnızca insanlarla değil doğamızda yaşayan ve zor durumda kalan tüm canlılarla ilgili. Her yıl 25 Eylül-1 Ekim arasında kutladığımız İtfaiye Haftası kapsamında bu yıl pek çok etkinliğimiz var. Çarşamba günü yangın, arama kurtarma, su altı ve su üstü arama kurtarma birimleri ile Eridak Arama Kurtarma Derneği'nin stantları açılacak. 345 Fahri Çocuk itfaiyecilerimizle uygulamalı eğitim çalışmaları yapacağız. Müzik dinletisi eşliğinde fotoğraf sergisini açacağız. Ardından etkinliğe katılacak 150 kreş öğrencisi temsili olarak panolardaki alevleri söndürecek. Aynı gün saat 14.00’te diğer illerden ve ilçelerden gelen itfaiye araçları ile şehir turu yapılacak.”

 
Gösterim : 1265
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21667093, Bugün: 4010 kez ziyaret edilmiştir.