Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2019 Çarşamba 00:49
EREĞLİ BELEDİYESPOR’DAN ÜÇ İMZA DAHA
Kdz. Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, anlaşmaya varılan üç futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, anlaşmaya varılan üç futbolcuyla Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda imza töreni düzenlendi.

KULOĞLU, YENİDEN EREĞLİSPOR’DA

TURAN EKİCİ VE VOLKAN ULUĞ KADRODA

Ereğli Belediyespor formasıyla başarılı maçlara imza atan Ereğlili futbolcu Gökhan Kuloğlu, geçtiğimiz yıl BAL Ligi’nde yaşadığı şampiyonluk sonrası yapılan görüşmeler sonrası tekrar Ereğli Belediyespor’ a gelirken diğer transferler Turan Ekici ve Volkan Uluğ attıkları imza ile Ereğli Belediyesporlu oldu.

“BELEDİYESPOR’U YENİDEN

AYAĞA KALDIRMANIN GAYRETİNDEYİZ”

Kulüp İkinci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Semih Tokatlı ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’ın da katılımı ile düzenlenen imza töreninde konuşan 2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu, “ Transfer çalışmalarımız devam ediyor daha önce anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalamıştık. Bugün de anlaştığımız Gökhan Kuloğlu, Turan Ekici ve Volkan Uluğ ile sözleşme imzaladık. İnşallah bu sene yeni yönetimle, yeni heyecanla geçmiş yıllarda yapılan hataları en aza indirerek, bir ekip ruhuyla, bir arkadaş grubu olarak Kdz. Ereğli Belediyespor’u yeniden ayağa kaldırmanın gayreti içerisindeyiz. Mazeretimiz yok, çok çalışacağız, çok iyi mücadele edeceğiz. Bu sene en büyük özelliğimiz saha içinde ve saha dışında karakterini ortaya koyabilecek sporcu kardeşlerimiz ile mücadele etmek. Yeni transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.

Yeni transferler, Gökhan Kuloğlu, Turan Ekici ve Volkan Uluğ, Ereğli Belediyespor formasını en iyi şekilde taşımak için mücadele edeceklerini söyledi.

 
Gösterim : 6057
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553344, Bugün: 3287 kez ziyaret edilmiştir.