Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2019 Salı 12:39
BAŞKAN POSBIYIK MAKAMINI 3. SINIF ÖĞRENCİSİNE DEVRETTİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını, Ören İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Ravza Dilaver’e teslim etti.

Başkan Posbıyık’tan devir aldığı makama oturan ve sözlerine “Öncelikle bu güzel bayramı ve vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.” diyerek başlayan Ravza Dilaver, 23 Nisan’ın önemine vurgu yaptı, ardından başkanlık makamında hazır bulunan Başkan Yardımcıları Haluk Okur, M.Tayyar Mendeş, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’a çeşitli talimatlar verdi.

Dilaver’in talimatları, okul bölgelerinde dar olan kaldırımı ve otopark’ı olmayan yolların denetimden geçmesi, ihtiyacı olan okulların boyanması, çeşitli bölgelerde bisiklet yolları yapılması ve yüzme bilmeyen öğrencilere yaz tatillerinde ücretsiz yüzme kursları verilmesi oldu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta, “Bugün Ravza güler yüzü ve sözleri ile başkanlık makamına çok yakıştı. Kendisini ileri de inşallah güzel yerlerde göreceğiz. Ülkemize, Cumhuriyetimize yararlı bir birey olacak” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Ören İlkokulu Müdürü Sabahattin Durgut ve Sınıf Öğretmeni Songül Arat da yer aldı. Günün anısına Başkan Yardımcısı Atilla Bulak Ravza Dilaver’e çeşitli hediyeler takdim etti.

 
Gösterim : 1770
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21635442, Bugün: 4950 kez ziyaret edilmiştir.