Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2019 Pazartesi 13:21
MHP ve Ülkü ocakları Yasin’i yalnız bırakmadı
Ereğli'de Özel Bireylerin Kalemi, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayı ve Manşet 67 internet haber sitesi köşe yazarı Yasin Çiçek, yoğun istek üzerine çıkarttığı İMZA isimli kitabının tanıtımını yeniden yaptı. Çiçek’i Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk, Zonguldak ülkü ocakları il başkanı Oğuzhan Karadeniz ve Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Sefa Tel ile yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Özel bireylerin kalemi ve yazar Yasin Çiçek, geçtiğimiz sene çıkarttığı İMZA isimli kitabının tanıtımını yoğun istek üzerine bir kez daha yaptı. Sahil Kafe bünyesinde düzenlediği tanıtım gününe MHP ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, MHP Kadın kolları ve yöneticileri, Zonguldak ülkü ocakları il başkanı Oğuzhan Karadeniz, Ereğli ülkü ocakları başkanı Safa Tel ve yönetimi katıldı. Özel günde konuşan Yazar Yasin Çiçek “Biliyorsunuz geçtiğimiz sene "İmza" isimli şiir bir kitabı yazdım. Kitabımız okurlarımızın beğenisini kazandı. Bir yazarın eserinin beğenilmesi en büyük ödülüdür. Geçtiğimiz süreçte kitabımıza ulaşmak isteyenlerin yoğun talebi oldu. Bu talep üzerine bir kez daha kitabımın tanıtım gününü düzenledik. Beni bu anlamlı günde yalnız bırakmayan başta Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimine, Zonguldak ülkü ocakları il başkanı Oğuzhan Karadeniz, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Safa Tel ve yönetimi, beraber yola çıktığımız Belediye Meclis üyesi adayı büyüklerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten oldukça memnun olan Yasin Çiçek gelenlere teşekkür etti. Ziyarette keyifli sohbetler edilip fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sonlandırıldı.

 
Gösterim : 2007
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21505046, Bugün: 943 kez ziyaret edilmiştir.