Kayıt Tarihi: 29 Mart 2019 Cuma 15:59
Heryerde oluğu gibi Kavaklık'ta POSBIYIK dedi...
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklık mahallesinde mahalle halkı ile bir araya geldi. Coşku ile karşılanan Halil Posbıyık, mahalle halkından yerel seçimlerde tecrübeye oy vermelerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, akşam saatlerinde Kavaklık mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi. Mahalle halkı tarafından coşku ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Halka hitaben konuşan Halil Posbıyık, Ereğli’nin ağabeye ihtiyacı olduğunu, ilçenin yeniden eski günlerine dönmek için halkın yoğun isteği üzerine aday olduğunu ifade etti. Kavaklık halkının tecrübeye oy vermesini isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık “Ben 20 yıl belediye başkanlığı yaptım. Belediyeciliği çok iyi bilirim. Belediyenin şu anda bulunduğu durumdan kurtulması ve Aşkım Ereğli’nin yeniden eski günlerine dönmesi için sizlerin oylarına talibim” dedi.

Konuşması zaman zaman alkışlarla ve ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları ile kesilen Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, konuşmasının ardından vatandaşlarla selfie çekti.

 
Gösterim : 4835
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642340, Bugün: 2325 kez ziyaret edilmiştir.