Kayıt Tarihi: 18 Mart 2019 Pazartesi 00:37
BÖLÜCEK POSBIYIK İLE COŞTU!
CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında bu kez de Bölücek Mahallesindeydi.

Bölücek Mahallesi halkı tarafından büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanan Posbıyık, Bölücek’i yeniden yapılandıracağının sözünü verdi.

Posbıyık: ‘‘Değerli hemşerilerim. İnanın özlemişim, sizin de beni özlediğinizi biliyorum. Özellikle hanımefendilere şükranlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum, değerli dostlarıma teşekkür ediyorum. Beni 4 sene üst üste Belediye Başkanı seçtiniz. Bu mesele iktidar partisi meselesi değil belediyeciliği bilen tecrübeli ve lider olan insan belediye başkanlığı yapabilir. Alaplı’da 2 dönem Ak Parti iktidarlığı vardı hiç bir şey olmadı ama Nuri Tekin diye iktidardan olmayan bir arkadaşımız geldi aslanlar gibi Alaplı’yı ayağa kaldırdı. Bu iş halka sahip çıkan, ezilen insanların elinden tutan, en alt kesimle en üst kesimi aynı seviyede tutan liderle olur. Bu yüzden tekrar yola çıktık. Siyaset yapmaya gelmedik. Ereğli’ye borcum var, herşeyi geride bıraktım ve yeniden Belediye Başkanlığı’na soyundum. Ereğli’de kimsenin sesi çıkmıyor. Eskiden benim sesim çıkardı. Beni kavgacı ilan ettiler. Ben çocuklarım için kavga etmedim Ereğli için kavga ettim’’dedi.

Posbıyık, 20 Mart 2019 Çarşamba günü Büyük Anadolu Otel’de projelerini açıklayacağını söyledi ve Bölücek Mahallesi’ni de davet etti.

Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri konuşmanın ardından Bölücek halkıyla çektirdikleri toplu fotoğrafın ardından Ali Molla Camii’ndeki Mevlid-i Şerife katıldılar.

 
Gösterim : 4983
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547522, Bugün: 1627 kez ziyaret edilmiştir.