Kayıt Tarihi: 12 Mart 2019 Salı 23:38
HER YERDE BÜYÜK SEVGİ SELİ… POSBIYIK HALKLA KUCAKLAŞIYOR!
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, halkla buluşma toplantılarına devam ediyor. Posbıyık’ın halkla buluşma toplantılarından bir durağı da Ören Yenimahalle oldu. Posbıyık, Ören Yenimahallelere camilerinin minaresini yaptırma sözü verdi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, halkla buluşma toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Ören Yenimahalle sakinleri tarafından konfetiler ve meşalelerle karşılanan Halil Posbıyık, Ereğli halkına sevdalı olduğunu söyledi.

Posbıyık, ‘Ereğli halkına sevdalıyım. Ereğli’de yaşayan herkesi çok seviyorum. 20 yıl Ereğli’de Belediye Başkanlığı yaptım. Ereğli halkı beni onurlandırarak 4 dönem belediye başkanı seçti. Bu nedenle Ereğli halkına vefa borcum var. Bu borcu ödemek istiyorum. Moral ve motivasyonu bozuk Ereğli’yi yeniden ayağa kaldırmak için yeniden aday oldum. Ereğlili hemşehrilerimin desteğiyle seçimi kazanacağımıza inanıyorum”dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden belediye başkanı seçilmesi halinde sosyal belediyecilik için düğmeye basacaklarını ifade eden Posbıyık, ‘Ereğli’de çok büyük sıkıntılar var, hep geriye doğru gidiyor. Ama kararlıyız, Ereğli’nin kaderini değiştireceğiz. Ereğli’yi eski günlerine döndürmek için elimizden gelen tüm çabayı yapacağız. Haksızlık yaptırmayacağım bu memlekette. Ereğli’yi sömürmeye çalışanların önüne geçeceğim. Hak, hukuk, adalet olacak bu ülkede. En azından Ereğli’de ben ve meclis üyelerimin görevi bu olacak’ şeklinde konuştu.

Ören Yenimahallelilere camilerine minare sözü de veren Posbıyık, ‘ne sıkıntınız, ne sorununuz varsa çözmeye hazırım’ diyerek sözlerini noktaladı.

AKTAŞ’TA DA POSBIYIK’A BÜYÜK İLGİ

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Ören Yenimahalle halk toplantısının ardından Sarıkorkmaz Mahallesi Aktaş Sokakta kahvehane toplantısına katıldı.

Burada da coşkulu bir şekilde karşılanan Halil Posbıyık, gerçekleştirdiği halk toplantılarıyla gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Sarıkorkmaz Mahallesi Aktaş Sokakta bulunan bir kahvehanede gerçekleşen halk toplantısında, önümüzdeki günlerde açıklayacağı projelerin bazılarından bahsederken, bu projeleri hayata geçirebilmek için kendisine ve 31 Belediye Meclis Üyesi adaylarına destekte bulunulmasını istedi.

 
Gösterim : 1895
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552807, Bugün: 2750 kez ziyaret edilmiştir.