Kayıt Tarihi: 2 Mart 2019 Cumartesi 17:43
POSBIYIK DUR DURAK BİLMİYOR…
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, dur durak bilmiyor. Sabahın erken saatlerinden bu yana Ereğli’de gezmedik yer, sıkmadık el, sarılmadık kol bırakmayan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Cuma Namazı için gittiği Akarca Mahallesi Orhangazi Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra burada bulunan Sümer Taksi Durağı’nı ziyaret etti.

Sümer Taksi Durağı çalışanlarıyla sohbette bulunup sorunlarını dinleyen CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, yine Orta camide bulunan bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları sırasında Ereğli halkından büyük ilgi ve alaka gördüğünü anlatan Halil Posbıyık, halkın gösterdiği bu teveccühten çok mutlu olduğunu söyledi.

Posbıyık, “Ben Ereğli halkının adayıyım. Ben Kdz.Ereğli’de yaşayan insanların adayıyım. Ben halkın Belediye Başkan Adayıyım” dedi.

Ereğli’yi kötü gidişattan kurtarmak, tekrar eski günlerine kavuşturmak için yola çıktığını belirten CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kendisine ve Belediye Meclis Üyesi adaylarına destek istedi.

 
Gösterim : 2041
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21648197, Bugün: 3523 kez ziyaret edilmiştir.