Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2019 Pazar 04:20
Uysal, Cumartesi Pazarını gezdi...
Ereğli Belediye Başkanı ve BPP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, soğuk hava ve yağmura rağmen ekibiyle birlikte Cumartesi pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla görüştü, seçimlerde destek istedi.

Ereğli Belediye Başkanı ve BPP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte saha çalışmalarına Cumartesi pazarıyla başladı.

Başkan Uysal, beraberinde BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyesi adayları, parti yöneticileri, kadın kolları, Alperen gençliği ve Uysal gönüllüleriyle birlikte, soğuk hava ve yağmura rağmen Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Uysal, gezi süresince esnaf ve vatandaşların tek tek ellerini sıkarak 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Uysal, ‘Sana yapılan haksızlığı biliyoruz. Biz senden rayıyız, Allah’da senden razı olsun’ ve ‘Seni tekrar başkan yapacağız’ şeklindeki destekler karşısında oldukça duygulandı ve “Büyük Birlik Partisi çatısı altında girdiğim bu seçimlerde, siz değerli hemşehrileriminde desteğiyle yeniden Kdz.Ereğli’ye hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Pazarcı esnafının ve vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Uysal; “Merkez Pazar yerinde yaptıklarımız ortada. Cumartesi Pazarı için de ne yapabiliriz noktasında esnafımızın da görüşünü alarak sorunları birlikte aşacağız. Yıllardır sözler verilen merkez Pazaryerinde hep esnafın yanında olduk. Hepsi yerlerinde kaldı ve Pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu başlattık. Yeni WC’ler, Bay-Bayan mescitleri ve bebek bakım odalarının yapımını gerçekleştirilirken, 2.etap kapsamında da köylü pazarı ve Meyve-Sebze satış bölümünde zemin ve çatı değişiminin yaptık. Önümüzdeki süreçte her iki Pazaryerinde de yapılmasını planladığımız çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

 
Gösterim : 2033
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550528, Bugün: 471 kez ziyaret edilmiştir.